onsdag 27 oktober 2010

Superfynd


Var på loppis i helgen som var och fyndade ett gammalt Lundby dockskåp till barnen, 250 kr inklusive ett komplett funkiskök och toalettinredning. Skåpet är i jättefint originalskick och har som ni ser en extra undervåning med garage och gillestuga.
Min tanke har alltid varit att om jag köper ett dockskåp så ska jag piffa och pimpa och pyssla det sådär fint som man ser att folk gör. Men nu när jag har detta dockskåp i mina händer så känner jag inte det minsta sug efter det, utan vill behålla alla de fina originaldetaljerna. Kan hända att jag gör något litet piff när tid finnes, men jag gillar när när de inte är sådär perfekt. Det roliga blir nu att hitta möbler att fylla huset med. Har spanat in lite passande retro möbler på Tradera, får se om jag vinner buden :)

7 kommentarer:

 1. Herregud så fint, jag vill flytta in! :)

  SvaraRadera
 2. Har haft precis likadant dockskåp då jag var liten (i slutet av 70-talet) men tyvärr finns det inte kvar. Och jag som skulle vilja ha ett sånt till mina döttrar :D

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Om du inte lyckas på Tradera, välkommen till mig och min ...webshop. Där hittar du massor som passar till skåpet. I alla fall kan du få en hel del inspiration, det är jag säker på. Välkommen!
  Ewa
  www.dockhus.dinstudio.se

  SvaraRadera
 4. Så fint skick! Gläder mig att min dotter får sin fasters gamla 70 tals dröm till julklapp!

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd. Blir nästan lite nostalgisk, hade ett utan den där extra källaren. Kommer ihåg att jag alltid va så avundsjuk på bästisen som hade lysande lampor i sitt.. Så det kan gå!

  Kram
  /Johanna

  SvaraRadera
 6. Åh va kul! Jag har haft ett precis likadant =) Såå synd att det inte finns kvar =( Bevara åtminstone de coola tapeterna....

  K R a M // T i n a

  SvaraRadera