måndag 1 november 2010

Oj, oj, oj!


Hela 100 deltagare i vår tävling! Vi är så oerhört tacksamma för att ni vill dela med er om era synpunkter om Little studio och därmed hjälpa oss att utvecklas och bli bättre! Man blir helt varm i kroppen av att läsa alla era fina kommentarer och blir verkligen inspirerad att köra på. Vi kan säga att de flesta åsikterna är saker vi haft med oss i våra huvuden, så det känns bra att få bekräftat från er att vi är på rätt spår :) Så tusen tack alla för ert ris och ros! :)
Det största önskemålet från er verkar vara fler produkter. Och jag kan berätta att vi jobbar stenhårt på det! Det svåra har dock varit att hitta fabriker som kan producera vår kollektion. Vi har försökt oss på att fråga om råd och tips från redan befintliga mindre designers som producerar textilier. Ja vi har nog ringt och mailat ett dussintal, men nästan utan resultat. Det har dock inte varit så populärt att hjälpa till på den fronten. Själv tycker jag att man inte ska vara så rädd för kunkurrens utan ge de tips och råd man kan. En dag är det man själv som behöver dem.
Men skam den som ger sig. Vi har nu förhoppningsvis hittat ett företag som kan producera vår kollektion utifrån de krav vi har. Vi är så förväntansfulla och hoppas på att relativt snart kunna erbjuda er kuddar, brickor, filtar och lite annat smått och gott :)
Ps. Vinnarna i tävlingen kommer att presentras så snart vi sammanställt alla svar och sorterat ut dubletter etc. Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar