fredag 7 maj 2010

Lite små glimtar

Bilder: Mamamekko
Här kommer lite glimtar från vårt nya hem. Dock inga helhetsbilder knappt ännu, ser fortfarande för kalt ut överallt för det. Som ni ser så är det tavlor som väntas på att hängas upp, lampor som hänger i fel höjd då sladdarna inte räcker till på grund av den höga takhöjden etc. Men allt kan ju inte fixas i en handvändning, och det gör mig inte så mycket heller, behöver lite tid att tänka hur vi egentligen ska ha det så slipper man ångra sig sen.
Fyndade ett månbord till barnens rum i förrgår med, passade perfekt in på deras rum som skrivbord. Har tänkt framöver att köpa de svarta lite högre pinnstolarna för barn på IKEA, så barnen kan nå upp lite bättre.
Fler bilder kommer när jag känner att det finns något mer att visa upp :)
Ha en fin helg gott folk!

8 kommentarer:

 1. Oj va fint det ser ut! Nyfiken på mer bilder! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Jätte-fint! Måste fråga dig vad du fått tag på kroken som hänger i en utav barnrumen den med olika färger på knopparna,har letat länge efter en sån,jag älska den! Ha,det toppen!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Love your photos. Don't understand a word though..

  SvaraRadera
 4. Så spännande! Ser att att bli hur fint som helst! Känner igen det där med tid och pengar... Tänk om.. Har massvis med planer för vår trädgård nu, drömma kan man ju alltid...

  SvaraRadera
 5. love love love these pictures!!

  SvaraRadera
 6. Grymt fint tryck på tavlan brevid kakaotavlan. Vart får man tag på den eller är du själv som gjort den?

  SvaraRadera