lördag 8 maj 2010

Hang it all kopia

Fick en fråga om hängaren på barnens rum. Den och en likadan till (som huserar i arbetsrummet) fyndade jag på Tradera ganska nyligen. Det är en kopia på klassikern Hang it all formgiven av amerikanska formgivarparet Charles och Ray Eames. Att köpa den äkta varan för 2995 kr har aldrig varit ett alternativ, så jag blev glad när jag fick tips från svägerskan om dessa kopior. Klämde på den äkta varan i veckan på Designtorget, och visst är det skillnad. Kopian är till exempel aningens mindre och har inte lika blanka knoppar som på originalet, och säkerlige ninte lika bra kvalité. Men för mig spelar det ingen roll, jag är supernöjd med dessa ändå.
Jag vet att de säljs såna här kopior på både Blocket och Tradera hela tiden, så det är bara att söka där. Jag hade turen att få mina riktigt billigt. Annars verkar de ligga runt 600 kr ca, men jämfört med originalet kan man ju verkligen kalla även det ett fynd.

2 kommentarer:

  1. Din hang it all ser jättefin ut! har du möjlighet att kolla av vilken säljare på tradera du köpte den av? jag brukar följa dom budgivningarna för jag är riktigt sugen på en sån till minsta dotterns rum, men nu brukar dom gå för ca 700-800 och det är lite mycket tycker jag. skulle vara så snällt om du kunde kolla säljarens alias!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag undrar också vad säljarens alias är som du köpte av. Budade nämligen hem en och på min fattas det två stora kulor (inget som stod i beskrivningen) SUCK! :(

    SvaraRadera