onsdag 30 juli 2008

Ny tygtavla och uppskjuten tävling...


Ja en kökshandduk från Lagerhaus fick bli en tygtavla till sovrummet. Jag är mycket nöjd! Funderar på att köpa två handdukar till och sy kuddfodral av, gillar mönstret jättemycket.
Apropå tävlingen som var utlovad idag, så skjuter jag på den till söndag. Måste tänka ut hur jag ska utforma tävlingen, då det är 5 stycken olika vinster. Hmm, lite svårt det där, så det får jag fundera på och komma på något bra. Sen måste jag se till att få till bra bilder på alla smycken med. Så ha tålamod tills söndag =)
Nu ska jag gå in och spana in smarriga recept på pastasallader och kalla såser. Behöver lite inspiration till mitt stundande 25års kalas på tisdag. Firar tillsammans med min mor, hos min mor, som också fyller år. Vi har firat ihop i många år nu, och det är så smidigt att slå ihop oss, så slipper man kalas så tätt. Vi är stor släkt, så det blir nog med kalas ändå =) Och sen när man bor trångt i lägenhet som vi gör så är det mycket trevligare att istället fira ute i mammas trädgård, (om vädret tillåter vill säga). Men jag tror minsann vi haft tur med det varje år. Kanske blir detta år ett undantag, vi får väl se.

5 kommentarer:

 1. det där tyget är jätte snyggt..har själv matunderlägg o förvaringskartonger i samma mönster!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Jättefint tyg, fiffigt att göra det till en tavla!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt det blev, jag har också dem kökshanddukarna men efter en tvätt är dem inte lika fina!

  SvaraRadera
 4. Hej Svej! Härligt mönster var det! Tycker absolut att du ska slå till på
  att göra kuddar också! =) Helskön blev tavlan.

  Kraaam!

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev! Man kan göra en hel del med en kökshandduk, gäller bara att ha fantasin! Svart o orange är f ö oerhört läckert tillsammans.

  SvaraRadera