torsdag 31 juli 2008

Drömmer om just nu...

Bild: First hotels/ Köpenhamn
Bild: Boligmagasinet
Bild: Vivilla Bild: Homepoint
Bild: Siba
Bild: Siba
En ny dator...Vår bärbara har snart gjort sitt. Välanvänd och med några år på nacken så faller den snart ihop, bildligt talat. Ena sidan på skärmen är av, bara en tidsfråga innan datorn är i två delar...
En färgskrivare kombinerad kopiator och scanner. Vill så gärna kunna skriva ut lite foton med bra kvalite och lite annat kul.
En ny dammsugare, är så trött på vår gula och fula och riktigt dåliga dammsugare. Den står ju framme jämt när man har småbarn som smular ut, så det vore trevligt om den såg ok ut med, men framförallt att den gör sitt jobb som den ska, och det gör faktiskt inte vår just nu...
En tvättstuga. Gud vad jag längtar att flytta till hus och bara få inreda tvättstugan. Eller bara ha en för den delen. Som det är nu med två småttingar i värsta kladdåldern, så blir det en hel del tvätt. Tack och lov har vi iallafall tvättmaskin i lägenheten. Men vore trevligt att slippa ha hela lägenheten full med kläder som hänger på tork.
Ett större kök. Så man kan ha lite bjudning hemma, utan att behöva sitta i knäet på varann. Visst kan man ha trevligt trots att det är trångt, men när folk har barn, så blir man lätt några personer, och då blir det föör trångt tycker jag.
TRÄDGÅRD! Behöver kanske inte förklara varför eller? Sola, leka, påta, grilla och bara vara... i en trädgård. Slippa åka till lekparken så fort Liam ska få leka av sig ute. Nästa sommar hoppas jag att vi hittar ett hus...
Makeup, hudvård, pyssla om mig själv... Parfymen sjunger på sista refrängen, ansiktskrämen gapar snart tom, makeup väskan kan behöva sig en uppfräschning i form av nytt smink. Min hud skulle behöva en riktig ansiktsbehandling. Kroppen en välbehövlig helkroppsmassage. Och händerna manikyr, fötterna pedikyr. Extreme makeover light med andra ord. Ge mig nu!
En helkväll med sambon... inkl övernattning, vore inte helt fel. Bara vara, äta gott, prata i lugn och ro utan barn som stojar och kräver sitt. Strosa, ta ett par öl, sen sova gott i en stor hotellsäng utan två småttingar som rullar omkring. Sovmorgon. Hotellfrukost.
Jag drömmer vidare...Vad drömmer du om just nu?

1 kommentar:

  1. Hus löser inte allt. Om du har ekonomin köp NYTT! eller köp icke nytt...men nöj dig då med hur det ser ut....fortsätt spendera pengar på livskvalitet.

    http://husangest.blogspot.com/

    SvaraRadera