torsdag 23 augusti 2012

Circus party
       
Idag är det 2 år sedan jag öppnade upp min barnbutik och det firades med cirkuskalas i butiken! Det är verkligen en av de roligaste sakerna med att ha butik, att hela tiden jobba kreativt, göra nya skyltningar och ordna inför olika temadagar eller som idag -kalas! Älskart! :)

När jag stylar, vare sig det gäller kalas, eller skyltfönster eller inredning, så är alltid mitt motto att det inte ska vara för krångligt. Dessutom får det inte vara särskilt kostsamt, utan jag försöker använda mig av "man tager vad man haver" principen och komma på lösningar utifrån dessa. Sen älskar jag att jobba mycket med de små detaljerna. Som med de små goodiebagsen till kunderna. Där använde jag bara bruna vanliga påsar, men fäste på en etikett och lite washitejp, för att få en lite festligare påse med cirkuskänsla. Och mashmallows på pinne fick bli små minisockervadd. äppelcider i gammaldags flaska med etikett blev till cirkusbubbel. Sen ett måste på cirkus är ju popcorn, så de fyllde jag också i bruna påsar med egengjord etikett på.

Today my children shop turned 2 years, and we celebrated with an circusparty in the shop! It is one of the must fun things when you run a shop, that you constant can work creative, like dress the shop window every week and fix before theme days or as today- prepare for birthay party! Love it!

8 kommentarer:

 1. Grattis! Och så fint kalasbord!!

  SvaraRadera
 2. Men du, vilka härliga bilder! Jag älskar dem! Alldeles perfekt i mina ögon. Grattis till tvåårsjubiléet!

  SvaraRadera
 3. Great! My daughter is getting 4 years soon – thanks for the inspiration!

  Best from B.
  I.

  SvaraRadera
 4. Oj vad fint!
  Man blir alltid lika glad av att titta på dina blogginlägg!
  Tack för att du delar med dig.

  SvaraRadera
 5. Jeg er helt vild med tigerplakaten! Hvor kan man købe den...?

  SvaraRadera
 6. Jette: Tigerpostern finns att köpa här:
  http://www.rkdesign.bigcartel.com/product/tiger-says-meow

  Mvh Angelica

  SvaraRadera
 7. It's so cute ! Where do you buy the circus russian dolls ?

  SvaraRadera