fredag 23 december 2011

Merry christmas!


Bilder: Egna

Ja det har varit ett hektiskt år på många plan, vilket gjort att bloggen inte uppdaterats så jättemycket. Har många gånger tänkt tanken att lägga ner bloggen, men efter 6 år med blogg skulle det bli lite tomt tror jag...Så tar nog och fundilerar lite till, till nästa år iallafall :) 

Vill iallafall önska er som fortfarande kikar in här ibland en riktigt GOD & GLAD JUL, och TACKA SUPERMYCKET för alla era fina kommentarer och hjälp med saker under året. Försöker alltid svara er som ställer frågor i kommentarsfältet  via era bloggar eller mail, men har jag missat någon så ber jag isåfall så mycket om ursäkt för det. Ska vara ännu mer uppmärksam framöver (om nu bloggen blir kvar) så jag inte missar någon. (Annars är det bästa att maila ev. frågor, för de missar jag inte.)

Så än en gång, TACK!

Vi hörs när vi hörs! :)11 kommentarer:

 1. Vilken vacker gran! Underbart julafint! God jul och lägg flr guds skull inte er bloggen, den är jättefin! Kram till dig.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att man får blogga precis så mycket eller lite man känner för, så behåll bloggen, gör ett inlägg när du känner för det och ingen press! Så bloggar jag! God jul!

  SvaraRadera
 3. åh vilken fin gran! och jag skulle bli väldigt ledsen om du la ner din blogg... även om jag inte kommenterar så mycket så kikar jag in här då och då och inspireras av dig :)
  god jul!

  SvaraRadera
 4. Blogga som du känner för det, men sluta inte! Tyckar om din blogg ju :) Riktigt god jul!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar gran! Vill önska er en god jul, kram emma

  SvaraRadera
 6. Nooo, don't stop with the blog!! I love your blog!!
  Keep blogging!!!

  Merry Christmas :)

  Greetings from Holland!

  SvaraRadera
 7. Behåll bloggen! Du behöver verkligen inte uppdatera så ofta, bara vi får lite emellanåt så blir vi nöjda! :)

  God jul!

  SvaraRadera
 8. Simple yet adorable love those decors. The sofa and that colorful pillow case really look amazing. :D
  buy aion account

  SvaraRadera