fredag 19 augusti 2011

In love


Vi har varit utan sänggavel i flera år nu, tråkigt och tomt ser det ut, men har inte hittat någon som fallit mig helt i smaken. Men i våras insåg jag att det är en stålsäng jag vill ha, en vitmålad variant. Jag älskar ju stringgavlar och böjda stålkrumelurmöbler :) Har kollat på blocket efter objekt att göra makeover på, men de har inte stämt in i stil på hur jag tänker att den ska se ut. Men så såg jag den, på Trendensers blogg, sänggaveln från Mimou, sååå fin! Enkel, tidlös, och lite lekfull design, just as I like it.

6 kommentarer:

 1. Den där är så jobbigt fin, för att den inte är det minsta gullig och pinnmönstret liksom är lite 50-tal. Har velat i flera månader men tycker den är lite för stor/hög för mitt lilla sovrum(vill ha hel säng med fotgavel också). och vilken färg?? :O

  SvaraRadera
 2. Hur fin som helst. Men VAR kan man köpa den, undrar jag då deras hemsida ej verkar ge mig svaret. Och även pris så klart.

  SvaraRadera
 3. Länna Möbler säljer. Kolla deras sajt. :)

  SvaraRadera
 4. Men du! Jag googlade precis upp din blogg igen (har saknat den bland mina bokmärken sen jag bytte dator för ett litet tag sedan) och hittade dig precis. Och såg detta. Vad kul. Tack!

  SvaraRadera