söndag 17 april 2011

Kalaskille bland påskpynt


Lägg till bildtext
Foton: by me
Världens goaste unge fyller 5 på tisdag. Och idag stod STORA SLÄKTKALASET på schemat. Trots ett antal släktingar som tyvärr inte kunde komma så blev vi ändå 16 vuxna och 9 barn. Livligt, men härligt ;)
Star wars tårta var önskat, helst med Darth Vader. Men med mina vaga kunskaper ang. marsipan och färgning av sådan, så fick det istället improviserat bli en Yoda tårta. Grönt var nämligen inga problem att få fram ;) Lite lagom lik blev han, men för att vara första gången jag knåpa i marispan sen små barnsben, så fick det väl bli godkänt. Sonen var nöjd iallafall, och det är ju huvudsaken. :)
Han var även nöjd med alla fina presenter han fick. De bästa presenterna sa han vid nattningen var Star wars legot från gammelmormor och det STORA legohuvudet att förvara i från mostrarna :) Men han gillade alla presenterna tillade han innan han somnade gott :)

3 kommentarer:

 1. Vilken fin tårta! Och härligt påskpynt,
  Malin

  SvaraRadera
 2. Superfin tårta! Min femåring hade älskat den.

  SvaraRadera
 3. Underbar tårta och mycket roligt att se- titta in på min blogg www.vackravansinnigavardag.blogspot.com så får du se min mans version av tårtan till vår lilla 4åring som firades! Ha det så bra

  SvaraRadera