lördag 1 januari 2011

Mustachmingel och skattjakt

I år stod jag och storasyster för nyårsplaneringen. Älskar verkligen att fixa fest! Extra kul dessutom när det gäller fest för både stora och små, närmare bestämt åtta vuxna och åtta barn. Var en aningen klurigt att fixa meny till så många, dessutom en lite barnvänligare variant till barnen (de är inte så mycket för rödvinsås, näe...) Men vi fick ihop det rätt bra till slut. Även om inga barn knappt hade tid att äta, de hade mest bus i benen.
Tycker det är så himla kul att dekorera och gärna med hjälp av små medel, inga dyra köpta historier alltså, utan man tager vad man haver. En gammal spetsgardin får agera duk, guldiga presentsnören får agera ljusdekoration, fint, billigt och enkelt. Kan inte bli bättre!
Kvällen startade med mustachmingel och många goda skratt följde med det. Alla var så fina så i sina tilldelade mustacher. :) Sen fortsatte kvällen med skattjakt och Twister för både stora och små. Sammantaget en riktigt kul kväll, Tack alla ni som var med och förgyllde invigningen av det nya året, 2o11 kommer bli ett bra år!

3 kommentarer:

  1. loving your blog, looks like you had a blast, happy new year, careen x

    SvaraRadera
  2. Vilket märke är det på lilltjejens tunika röda, så fin!

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja det ska bli helt underbart med tre veckor i sol och värme :) Vi är faktiskt närmare 15 personer som åker tillsammans, ska bli superskönt :) Vad fint ni hade det på nyår! Det är alltid roligt att kunna duka med sånt man har, slippa köpa en massa som bara används så kort tid. God fortsättning Angelica :) Kram Emelie

    SvaraRadera