tisdag 12 oktober 2010

jobb=jobbigt? Nä...


Barnbutiken rullar på, att gå till jobbet nuförtiden känns aldrig jobbigt. Det enda negativa är ju att man i tanken inte riktigt kan släppa jobbet när man är sin egen. Men jag jobbar på det :) Mellan kunderna så packar jag posters, bokför, skriver fakturor och skickar varor. Och smider planer, spånar och skissar och jobbar med Little studio.
Att ha startat upp Little studio webshopen är verkligen något av det roligaste jag gjort. Så mycket fin respons vi fått. Och så många beställningar. Hade vi aldrig kunnat tro i mars när vi la ut shopen. Känns verkligen helt overkligt. Men vi är självklart otroligt glada och tacksamma och känner oss peppade som tusan just nu att fortsätta utveckla Little studio och ta fram produkter gjorda i annat material än papper. :) Förhoppningsvis inom en snar framtid så kan vi erbjuda er kuddar och lite annat smått och gott, allt i egen design, såklart.
Hoppas ni har det fint alla läsare. Vet inte hur många ni är längre, har förmodligen tappat en del då jag uppdaterar så sällan. Men ni som hänger kvar, kul att ni är här! :)
Snart dags för tävling igen!!! Så håll utkik senare i veckan, finfina priser i potten, såklart :)

3 kommentarer:

 1. Jag är kvar :) Hoppas allt är bra! Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Fint Logo!!! Jag tycker om det totem-poster:)

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig och är en sån inspiration för oss andra!
  Väntar hem min Single apple poster! Kommer att bli så fin här hemma så.

  kram

  SvaraRadera