torsdag 11 mars 2010

Tips på snygg, bekväm arbetsstol?


foto: made by girl via: Hello tiger
foto: Alvhem
Om en dryg månad flyttar vi ju som sagt. Tanken var först att vi skulle ha det fjärde rummet som matsal, men då köket är relativt rymligt så känns det onödigt. Det fjärde rummet kommer nog därför bli arbetsrum. Tanken är att till sommaren när skolan är klar kunna satsa ännu mer tid på Little studio, vilket gör att ett litet kontor nästan är nödvändigt. En plats att få ha sina grejer i fred och kunna jobba lite ostört.
Letar just nu inspiration till arbetsrum. Skrivbordet har vi redan i ägorna. Bokhylla alternativt hyllplan ska inköpas. Skulle vilja ha en skön och snygg arbetsstol som inte kostar skjortan med. Finns det? Tips mottages tacksamt! :)
Köpte fina trasmattor igår med som kommer få sin plats därinne. Sen ska en STOR anslagstavla upp. Förmodligen kommer vårt arbetsrum bli mycket mer färgglatt än bilderna ovan. Men jag har hittat lite inspiration från allihop.
Längtar efter att få fixa!

6 kommentarer:

 1. Hej på dig

  Länge sen- varit alldeles för mycket här med sjuka barn mm.... suck!

  Ville bara tipsa om fina arbetsstolar som även om det är en ripoff av Eames så ser det exakt likadana ut. Brukar inte propsa på kopior av design och formgivare men det är ett bra budgetalternativ till RIKTIGT snygg stol.

  Finns på furniturebox.se http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel&artgrp=11&artnr=20-10-11018&visa=1-50&Sort=Beskr&Visn=Std är länken

  Kostar 685 men kan endast beställas som 2 pack. Kanske har nån i närheten som behöver sitta bekvämt OCH snyggt????

  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Fina inspirationsbilder! Jag funderar också över arbetsrummet, vi ska få till ytterligare funktion här inne och barnen ska få sig ett gemensamt skrivbord.

  Var hittade du trasmattor? Jag har letat överallt, men inte riktigt hittat några fina...

  SvaraRadera
 3. Förstår att du vill fixa! Jag letar också arbetsstol, så hittar du någon bra så tipsa gärna! Kram!

  SvaraRadera
 4. Gamla hederliga IKEA har en stol som heter Patrik som har en mörkgrå ullklädsel, finns som både snurrstol och med ben. Riktigt fin tycker jag..

  SvaraRadera
 5. Jag hade tidigare en Sun i svart skinn (http://www.holmbergpartner.se/product/9fe34de7-5d73-436c-b80b-0bcfa09e0922.aspx) formgiven av Bruno Matsson. Inte billig direkt men oooooh så snygg och skön!

  Ska ni använda den i företaget kan ni ju dra av kostnaden iaf så blir det lite billigare :)

  SvaraRadera
 6. Jag har precis köpt en ny stol med överlägsen komfort - Finns på http://www.tendensshop.dk/moebler-stole-palm_m_drejesokkel_hvid.aspx

  SvaraRadera