tisdag 30 mars 2010

Måla eller inte måla, det är frågan

Funderar och funderar över vilken färg min kära nyfyndade pinnsoffa ska få anta framöver. Vit var första tanken, sedan funderade jag på svart, men efter att ha sett bilden ovan så är jag sugen på gult. Får väl se hur vågad jag blir. Just nu är den träfärgad och lite nött. Och kanske rent av att den får förbli sådan. Så kan jag sy en färgglad dyna till den istället. Hmm, får fundera på detta som sagt. Riktigt, riktigt härligt och effektfullt med med den gula dörren! Idag har verkligen våren varit här i Karlsborg på riktigt (även om stora snödrivor fortfarande ligger kvar här och var). Tog faktiskt en löprunda för första gången på typ fyra år tidigare idag. Vet inte vad som flög i mig ;) Men riktigt härligt var det! Känner att jag verkligen behöver komma igång med någon form av träning, vet att jag blir så mycket piggare och gladare utav det.

6 kommentarer:

 1. Tror det skulle kunna bli snyggt i gult, ändrar man sig är det ju bara att måla om igen! Fast den är säkert fin som den är också! Förstår ditt dilemma.

  SvaraRadera
 2. jag har en pinnsoffa i svart men jag skulle absolut kunna tänka mig den i gult!!!

  SvaraRadera
 3. Sånt är jobbigt!
  Dörren var riktigt fin oxå!,vi ska precis måla våran dörr men man är som vanligt för feg så den blir nog svart :/
  Ska få en stor moraklocka av en kompis tänker tanken att gul vore kul att måla den men hur blir det i långa loppet tröttnar man?, ifs bara att måla om men feg som man är blir säkert även den svart men en stol i gult brevid kanske ? :) Hur tänker du med färggranna målningar med möbler?

  SvaraRadera
 4. halloj!
  försöker beställa posters på din hemsida, men det funkar ej:-
  felaktigt org.nr/ pers.nr står det...

  hälsning
  erika

  SvaraRadera
 5. Vilken färgklick till dörr, härligt! :-)

  SvaraRadera
 6. Inte som att välja mellan pest eller kolera direkt. Blir nog urtjusigt vilket som.

  Glad påsk!

  SvaraRadera