tisdag 16 mars 2010

IKEA wishes

Kollage med bilder från IKEA
Skulle behöva vinna ett presentkort på IKEA. Är så sugen på att shoppa loss lite där till nya lägenheten. Ok, ny vardagsumsmatta är ju kanske inte nödvändigt, men ack så fina de två varianterna ovan är. Däremot en arbetsstol är nödvändig. Är inte så himla ergonomiskt att som nu sitta vid datorn kväll ut och in på en gammal pinnstol (även om det är en jäkligt fin pinnstol). Fick tips om PATRIK arbetsstol som ni ser ovan, den har jag faktiskt spanat på tidigare, och den är både snygg och bekväm. Även en hurts känns "nödvändig". Och två IKEA PS plåtskåp till barnens rum har jag länge funderat på att köpa, perfekt för TV, TV-spel, spel och leksaker. Men som sagt, dessa pengar finns inte på kontot för tillfället. Får spara, spara, spara först.

5 kommentarer:

 1. Visst finns det mycket fint på det stora blå-gula varuhuset. Den där pläden har jag också spanat in - och PS-skåpen står alltid på önskelistan.

  SvaraRadera
 2. mhm, du har just plockat ut ett par av mina Ikea-favoriter! Mattan med trianglarna är verkligen fin (den svartvitrandiga har jag redan :) Ikea ps-skåpen är ljuvliga, de kan man ofta hitta billigt på Blocket (dock verkar det oftast vara de röda som är till salu)
  Hurtsen står även dem på min lista, perfekt till allt papperspyssel jag strör omkring mig... Helt klart ngt att satsa på.

  SvaraRadera
 3. Dom har så mycket fint, och man vill bara ha och ha! PS-skåpet har jag ett, men vill gärna ha ett till! Vet dock inte vart...

  SvaraRadera
 4. På www.westgothia-antik.se finns en sån pinnsoffa du söker....

  SvaraRadera
 5. Kan säga att pläden är väl värd sina pengar - helt underbar! :)
  Har också spanat in mattorna..

  SvaraRadera