lördag 6 februari 2010

Snart får vi större boende :)


Ja den 1 maj lämnar vi vår trea på 80 kvm och flyttar till en fyra på 130 kvm. En gammal sekelskifteslägenhet med högt till tak, ska bli så himla härligt. Blev bestämt lite hastigt och lustigt förra veckan då vi fick tips från svägerskan att lägenheten skulle bli ledig. Så sambon ringde snabbt som tusan och meddelade vårt intresse och sen var det klart :) Tanken är att barnen kommer att dela rum och att det fjärde rummet kommer att nyttjas som matsal/pyssel/allrum. Är därför ute efter ett stort gammalt matsalsbord. Gillade det mörka bordet på bilden ovan, något i den stilen skulle vara fint ihop med våra valnötstolar vi har nu. Vill inte köpa något nytt då tanken är att man ska kunna pyssla och ha sig utan att behöva vara rädd om bordet. Får helt enkelt åka på auktion och loppis så ofta jag kan framöver, någon gång måste det ju dyka upp något bra.

7 kommentarer:

 1. Vad kul grattis! Låter som en jättefin lägenhet. Gillar motiven apropå förra inlägget. Mina favoriter är nog de första fyra. Såg du att de länkar till dig från desire to inspire idag!

  SvaraRadera
 2. Vad underbart med en sekelskifteslägenhet med högt i tak! Skulle inte heller tacka nej till det (inte till större lägenhet/hus heller för den delen!)

  Ha en härlig lördagkväll!

  SvaraRadera
 3. Grattis till er nya lägenhet!

  SvaraRadera
 4. Grattis dubbelt upp då!!! Nytt boende och omnämnande hos Desire...
  Lägenheten låter hur fint som helst o det blir nog bra med ett pysselrum/matsal.

  Hoppas det dyker upp ett passande bord. Annars så är det kul bara att gå på loppis o kolla blocket för att hitta.

  Kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Lyxigt! Jag saknar att bo stort! Längtar tills jag bor i en 3;a eller 4;a istället för min 1:a!!!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Låter som en mysig lägenhet.

  SvaraRadera