måndag 4 januari 2010

Tygtok

Vet inte om någon har missat Lotta Kuhlhorns underbara tyger hon designat för IKEA? Jag klämde på dem alla senast jag var där och ett par meter av det gröna med rävarna fick följa med hem. Ingen aning om vad det ska användas till, men den som spar han har ;) Funderar på att köpa en meter av de övriga med vid nästa besök på det blågula varuhuset. Lika bra att köpa på sig medan det finns kvar. 49 kr metern dessutom är ju inga pengar att bråka om.

6 kommentarer:

 1. Aah jag gillar verkligen tygerna, superfina. Ville köpa med hem sist vi var där men Hannes gillade dem inte alls /: vet inte ens varför jag lyssnade på honom ;) ha det bäst! Kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Är också hel-sugen på de där tygerna fastän jag inte har någon direkt plan för dem ännu. Dock har jag nästan 30 mil till närmsta IKEA så det lär väl inte finnas kvar i sortimentet när man fått tummen ur ;-)

  SvaraRadera
 3. Verkligen superfina tyger. Har också ett par meter av tyget med rävarna liggande här hemma. Vet inte riktigt vad jag ska ha det till. Men säger som dig "den som spar han har".

  SvaraRadera
 4. Superfina! Men sist jag var på Ikea så kunde jag bara inte bestämma mig!
  Så det blev inget. Men nästa gång MÅSTE jag köpa ngt. Priset är ju som sagt sjukt lågt!

  kramen!

  SvaraRadera
 5. Åhh jag som bor i Umeå måste köra nästan 4 timmar för att nå närmsta ikea, men det där fina tygerna ger mig en rejäl spark i baken! Nu måste jag bara fara, tack för tipset! Emka

  SvaraRadera
 6. Tygerna är jättefina. Jag passade på att köpa två av mönstren, men det fina med rävarna var tyvärr slut. Snart kommer bilder på min blogg på hur jag har använt dem. Gillar starkt din blogg btw.

  SvaraRadera