onsdag 6 januari 2010

LyckopillerJag gillar verkligen färg, men har väl hittills inte direkt överdoserat den varan. Kikar man i min garderob till exempel så består den nog till 90 procent av svarta och vita plagg. Kollar man på vår inredning så är det även där mycket svart och vitt och har varit bra länge. Även om det nu för tiden faktiskt går att hitta en del färgglada inslag också.
När jag kikar i inredningstidningar och på bloggar så förälskar jag mig ofta i galna bohemboningar som kryllar av retroprylar och tyger i all världens färger. Fast jag inser ganska snabbt att riktigt så galet vill jag nog inte ha det. Men det är godis för ögonen att titta på.
Kollaget ovan är dock precis lagom färgglatt för att jag skulle trivas. Är väldigt inne på orange, rött och gult för tillf'ället. Varma, glada färger som piggar upp. Kan behöva en dos av dessa faktorer nu i den vinterkyla som råder.
Myran stol från Designonline. Gult tyg design Brita Sweden, finns hos Juniform. Kopp med prickar Marimekko, finns hos Designonline. Gul liten mjölkpall från Anyhow. Prickigt tyg från Barntyger. Poster med Körsbär Mor Karin. Klassiska Ögonkakao planchen, design Olle Eksell, finns hos Form och Designcenter. Gul Pappelina matta från Förr.

4 kommentarer:

 1. kan väl inte annat än att säga att detta känns helt rätt i mina ögon Vilken fin blogg du har!

  Vårt hem är med i Hus & Hem i detta numret - MEN jag varnar dig för en FÄRGCHOCK.... inte så mycket svart och vitt här inte!

  MVH

  Klara

  SvaraRadera
 2. hej!

  precis som du skriver i ditt inlägg, stämmer in helt på min stil också! Älskar dina lyckopiller!!!

  SvaraRadera
 3. Härliga färger! Kanske skulle våga mig på lite gult och orange i vår.

  SvaraRadera
 4. Brita Sweden-grejerna är för ljuvliga! Jag gillar det gröna mönstret också.

  SvaraRadera