söndag 13 december 2009

Jultävling!


Att döma av besökarstatistiken sen flytten från Vit design så verkar det tyvärr som att många av mina läsare har missat att bloggen flyttat hit, vilket känns jättetråkigt. Så jag tänkte be er läsare om lite hjälp i samband med en liten jultävling.
För att vara med och tävla om det fina väggordet i trä med texten dream, design Mia Muuri , så behöver du bara lämna en glad liten kommentar i detta inlägget. Glöm ej att lämna någon sorts kontaktinfo så att jag kan nå dig om du vinner.
Tävlingen pågår till och med kl. 23.59 23:e dec.
Vinnaren dras på julaftons morgon.
Sen om du vill hjälpa mig att få mina gamla läsare att hitta till mig igen så får du hemskt gärna skriva en rad om min flytt på din blogg eller om tävlingen och länka hit ;)
Men som sagt för att delta i tävlingen så räcker det med en kommentar :)

28 kommentarer:

 1. hej hej. jag är gärna med och tävlar. jag hoppas att många bloggläsare hittar hit så småningom och kanske en hel del nya. martina_holst@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hei på deg! Jeg følger med bloggen din hele tiden og synes det er en av de beste bloggene på nettet. Dette er også min første konkurranse/tevling og gleder meg til julaften!

  Hilsen så mye, Julia: koehler@online.no

  SvaraRadera
 3. Jag tycker din nuvarande adress är så mycket bättre än den gamla (den tog fasligt lång tid på sig att ladda!) och jag hoppas ju såklart att de andra som också brukade läsa den kommer hit! Men, blir man inte länkad hit automatiskt från den gamla? I alla fall, keep up the good work!

  GOD JUL!

  SvaraRadera
 4. Hej där!

  Jag är jättegärna med och tävlar! Och jag skall försöka få till en länk hit. Inte för att jag tror att mina 4-5 läsare ökar besöksantalet så mkt för dig.;) Men det är klart att jag gör.

  Din blogg har alltid varit en favvo så här kommer jag att hänga tills du stänger ned.;)

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej på dej,
  jag följer i alla fall din nya blogg min sköna höna....
  frida@franssonofrida.se

  SvaraRadera
 6. Jag är mycket glad att jag inte missade din flytt och skulle gärna vinna detta fina väggord för att påminna mig om att aldrig sluta drömma.

  SvaraRadera
 7. Hejsan
  Jag missade inte att du flyttade, tack och lov.
  Vill väldigt gärna delta i tävlingen och vill också tala om att jag tycker om din blogg.
  Hälsar Lena

  lena.idbrant@telia.com

  SvaraRadera
 8. Jag är jättegärna med & tävla....
  Fin blogg har du med..
  Har precis hittat hit

  SvaraRadera
 9. jag vill väldigt gärna vara med och tävla!
  har läst din blogg lääänge och i love it. hoppas de andra också hittar hit nu efter flytten!

  kram

  brandt.jenny@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Vill gärna vara med och tävla. Hittade din blogg via en annan och gillar den verkligen!
  MVH//Johanna

  SvaraRadera
 11. Hej! Hoppas att fler hittar hit, om jag hade en blogg så skulle jag definitivt länka och tipsa. Men jag kan ju tipsa mina vänner via mail istället :)

  SvaraRadera
 12. Hej hej halloj! Jag vill också vara med och tävla! Följer din blogg men inte så många andra, har inte heller någon egen blogg (blir dock lite inspirerad av att skaffa mig en då jag renoverar huset som köpte i våras) men jag ska länka dig på facebook så några av mina vänner hittar hem till din nya bloggadress. Om jag skulle vinna det fina väggordet skulle det få sitta brevid vår stökiga anslagstavla i hallen. Där sätter jag som oftast upp önskemål och drömmar om framtida husrenoveringsinsatser, därför passa ordet perfekt just där. Du kan nå mig på emmaskog@yahoo.se

  SvaraRadera
 13. Jag hoppar över tävlingen för nu (säljer såna själv) ;) - men kommenterar GÄRNA!!! *sneglar ett inlägg nedåt*... :)

  SvaraRadera
 14. Ååååh, jag tävlar sällan men den här tävlingen är jag gärna med i!

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag har följt din blogg ganska länge och tänker fortsätta med det då jag tycker den är kanon! Självklart vill jag vara med och tävla och hoppas på vinst
  /Ulrika

  SvaraRadera
 16. Oj då, glömde att lägga till min email i förra inlägget: ulrika.nordkvist@umea.se

  SvaraRadera
 17. Hej!

  Surfade runt lite på nätet om design och hittade din sida! Tycker den är jättebra och jag har fått en del ideér till att styla hemma... Har din hemsida på en post it lapp på jobbet :)
  Fin skylt, hoppas att jag vinner!
  Hälsningar Elin
  elin_nil@yahoo.se

  SvaraRadera
 18. Så roligt med en tävling så här inför julen. Självklart vill jag vara med och tävla! :) Hoppas fler hittar hit till din fina och inspirerande blogg. Tjing! /Sofie

  SvaraRadera
 19. Hej! jag skulle gärna vilja vara med o tävla om de fina väggordet! Skulle jag vinna skulle jag ha de i sovrummet,tycker de e så fin innebörd i ordet! Hoppas att du får tillbaka dina besökare till din blogg för den är verkligen värd o besöka! Ha en bra dag o tack för en bra blogg!/Cissi cissih@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Hej,

  Det har vaggordet skulle passa superfint over var sang. Vi har nyligen tapetserat den jattefina tapeten "Asbury green" fran Mimou i sovrummet och denna skulle bryta av fint. Tycker att det ar jattekul att titta in pa din blogg och lata mig inspireras...
  /Halsningar Johanna (jojo_jorgensen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 21. Hej, tack för en underbar blogg! Jag har inte så mkt tid över, men din blogg hinner jag alltid med! Du inspirerar mig! God jul och gott nytt år. //hälsn Jenny nennesmail@telia.com

  SvaraRadera
 22. Jag är gärna med och tävlar :) Ska försöka hinna få till en länk inne hos mig också!

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 23. Fint med väggord!
  GOD JUL! :)

  / Anna

  annapaulsson87@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag följer med bloggflytten och jag tror nog bestämt att man faktiskt blir länkad automatiskt hit... Iaf, jag är jättegärna med o tävlar!

  tinuuuuus@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Hittade av en slump din blogg och kommer följa den hädanefter då jag hittade mycket inspiration här.

  jenny_bjorn@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Jag vill vara med och tävla.

  jennie(a)home.se

  SvaraRadera
 27. Väldigt fin blogg du har!

  God Jul! :)


  elina78@gmail.com

  SvaraRadera
 28. Halkar in på ett bananskal i , nästan, sista minuten och vill också vara med och tävla. Har precis hittat hit men kommer definitivt att återkomma! =)
  Kolla gärna in hos mig, jag behöver alltid några fler besökare. ; )
  // Marita maruttan@yahoo.com

  SvaraRadera