måndag 7 december 2009

Julklappstips m.m

Sötaste Miffylampan från Coctail. Stapelbara ljusstakar, som karameller i deras härliga färger, från Frank form. Nu har ABC-tavlan fått en matchande kompis med siffror-deisgn Edholm/Ullenius, finns att köpa hos bland annat Mor Karin. Gula knoppar som man blir rikitgt glad av, från Frank form. Sakta men säkert kommer bloggen att struktureras upp och designas. Bland annat så ska alla inlägg indelas i olika kategorier och det tar en stund att gå igenom alla 700 gamla inlägg och märka dem med rätt kategori. Har en del projekt och uppgifter som ska färdigställas i skolan innan jullovet om en och en halv vecka dessutom, så jag är inte sysslolös direkt ;)
Idag har vi griljerat julskinka och satt upp allt det sista julpyntet, så nu börjar jag komma i rätt julstämning. Är ju bara drygt två veckor till jul nu, mysigt :)
Så fort jag hittar min kamera kommer lite bilder på pynt och fynd från Stockholmstrippen, som för övrigt var jättemysig. Är alltid skönt att tillbringa lite tid på tu man hand utan två troll som stjäl all uppmärksamhet. :) Lite shopping blev det och en del julklappar är avklarade (fast mer än hälften kvar, tacka vet jag nätshopping) och självklart en massa god mat och dryck både frukost, lunch och middag :)

1 kommentar:

  1. Ohh va söt miffylampan var!! En sån vill jag ha till lillen! Tack för tipset!

    Kramis

    SvaraRadera