fredag 20 november 2009

Smått och gott, nytt, nött och fått
5 kommentarer:

 1. Åh så fint!! Och jag håller med dig: så lite gör stor skillnad. Men det är så jag gillar det. Små detaljer som alla kan göra eller fixa hemma för att få det fint o personligt.
  Nu ser jag definitivt framför mig var i nya huset jag skall ha griffelfärg. I köket så jag håller ordning på småsaker som skall göras/fixas.
  Hatar kylskåpslappar så jag skriver lappar o lägger i väskan. Har jag tur så ser jag lappen i tid. ;)

  Men jag vägrar lappar i kök/hall. Maken blir tokig men vet att jag blir tokig när det är lappar överallt. Bättre att samla allt på ett ställe.

  Dropparna var supersöta! Tänkte göra såna i barnens rum. Eftersom jag vill ha vita väggar så vore det kul att testa detta. Eller en svart/vit prickig fondvägg. Det är oxå en tanke.

  Oj oj så långt det idag. Nej nu är det fredagsmys som gäller .

  kram o tack för din inspirationsbild.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder ändå! Trots dålig kamera! Gillar verkligen nyckelskåpet! Blev superfint! O griffeltavleväggen! Ska måla vårt elskåp i grovköket senare tänkte jag! Blir nog läckert!

  SvaraRadera
 3. Vad FINT det blev med de nya tavlorna.
  Home sweet hometavlan är underbar. :) Krokarna under gillar jag med mycket.
  Du har en så fin stil. KRAM Malin I&D

  SvaraRadera
 4. Hej! Första gången jag skriver, har följt din blogg några månader o du har alltid så mycket bra ideer och tips! Tack tack får jag säga!

  Har nu en fråga och det är därför jag skriver, när du beställde postern (som för övrigt var superfin) blev bilden matt? Fick man välja olika papper eller göra tillval för att få den matt? Jag blev grymt sugen på att beställa men är lite rädd för glansig affisch känsla... Tack för rolig läsning och bra inspiration/ Emkan

  SvaraRadera
 5. Emkan: Det gick och välja mellan matt eller glansig yta. Den matta är inte helt matt, men jämför man så är det jättestor skillnad mot de glansiga som jag också beställde.

  SvaraRadera