måndag 23 november 2009

Fotovägg


Något som jag verkligen gillar hemma är vår fotovägg. Den består av två långa fotofickor som rymmer 28 foton vardera. Är supersmidigt att byta ut fotona efterhand, vilket alltid är roligt att göra, hela hemmet får nytt liv när fotona uppdateras. Funderar på att beställa en till till denna vägg, 56 foton fyller man nämligen upp rätt snabbt. Köpte fotofickorna för ett par år sedan från Moodsshop.dk och var inne och kikade nu och de finns kvar här.

5 kommentarer:

 1. Åh vad bra att du visade denna! Har funderat länge på att fråga dig var du köpt den när jag sett den men glömt bort hela tiden.
  Perfekt för barnen som vill sätta upp olika bilder. Man orkar/kan ju inte rama in allt.
  Dessutom är det ju väldigt snyggt.

  Skall absolut köpa mig 2 st.

  SvaraRadera
 2. Jättefin, och praktiskt. Kan tipsa om att det finns liknande på Lagerhaus oxå, men inte med så många fickor tror jag.

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Har länge tänkt att skriva men det har aldrig blivit av. Vill bara säga att jag älskar din blogg med alla härliga idéer, du är så härligt kreativ! Jag har alltid älskat stilen att blanda nytt och gammalt, loppis och lite bohemiskt. Men jag vet samtidigt att jag inte klarar av ett för rörigt intryck, för mycket saker. Därför tycker jag att du har det så fint, helt perfekt. Tack för all inspiration du ger. Fotofickorna kommer jag att beställa inom en snar framtid! Kram Linda.

  SvaraRadera
 4. tack för svaret tidigare. nu ser jag plastfickorna lite bättre. har en sådan, men bara för ett foto i en lång rad s a s, inte alls lika kul.
  såhär på håll ser man inte att det är plastfickor alls, det ser ut som korten sitter direkt på väggen.jättefint och så bra.
  vad är det du läser för utbildning? har för mig att det var ngt med grafisk form eller så..hur lång är den? vad är din plan när du är klar? jag ska själv läsa på distans grafisk design under en termin samtidigt som jag jobbar(nästan heltid), får bli tufft, men jag vill vidare! är nyfiken vad du gör:) vad använder ni för program i utbildningen?

  SvaraRadera
 5. Åh vilken bra idé detta var! Så enkelt att det kanske till och med blir av... Har ju svårt att få till det med album och så!
  /Ylva

  SvaraRadera