söndag 29 november 2009

En röd och lekfull jul

Bild: eget foto från förra julen
Första advent idag. Än har jag inte fått någon julkänsla, vet inte om det beror på allt regn eller om jag helt enkelt inte fattat att vi faktiskt snart är inne i december månad. I vilket fall som helst så är det ju dags att börja julpynta. Förra året körde vi på en röd jul, vilket vi kommer göra i år med. Tror minsann att tyget med hjärtan kommer åka upp igen och självklart julstjärnor till fönstren vilket måste inhandlas då förra årets gått sönder. Sen får ja nog ta och kolla efter inspiration till övrig dekoration, men en röd och lekfull julpyntning kommer det bli iallafall, och säkerligen också ett par tomtar.
Har du redan pyntat eller ska du liksom jag köra igång idag?

6 kommentarer:

 1. Började i lördags, fortsatte lite idag och kommer säkert fortsätta pynja sådär smått ända fram till julen. Någon storstädning har dock inte blivit av, tyvärr. Trevlig söndagkväll!

  SvaraRadera
 2. Kul idé med tygtavlan! Jag har börjat julpyntningen lite smått med adventsstakar, zinkhus, julblommor och ett hjärta av lärk som jag pysslade ihop idag. Sen hade vi tänkt sätta upp trädgårdsbelysning men vi behöver visst köpa nya skarvsladdar först...

  SvaraRadera
 3. Väldigt fint! Det ser stilrent ut även om det är juligt. Skoj gungande älg, för det är väl motsvarigheten till gunghäst. Var har du köpt den?

  Igår hade jag och några vänner pepparkaksbak med husbygge. Jag skall ha nytt bak om 14 dagar och skulle behöva lite tips och inspiration för vad jag skulle kunna göra bättre till nästa gång. Titta gärna in på min blogg heter gladdagboken.se och se vad du tycker.

  Hoppas du får en bra vecka!

  /Lilla a

  SvaraRadera
 4. Vi var klara i fredags eftersom helgen bestått av kalas:) Mysigt men lite snö skulle ju ge mer julkänsla! Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 5. uh
  Måste köpa allting för jul.

  SvaraRadera
 6. Lilla a: Gungälgen kommer från IKEA faktiskt, gillar den supermycket, barnen med ;)

  SvaraRadera