måndag 9 november 2009

Bilder från ett 2-årskalas
Lördag-söndag = kalas för vår lilla Molly. Vi måste verkligen dela upp det så, finns inte en chans att få plats 40 personer i vår lägenhet. Stor släkt är jättetrevligt, men man skulle behöva en herrgård för att bjuda in alla samtidigt :)
Men roligt har det varit, Molly blev jätteglad för sina presenter. Ett Hello Kitty gosedjur och en liten mjuk kanin var nog favoriterna, de följer med henne var hon än går nu, både dag och natttid. Men även den lilla dockvagnen kommer nog användas flitigt här hemma känner jag på mig. Om inte av Molly så av Liam, fast då förmodligen i en hastighet som ska efterlikna en racerbil :)

5 kommentarer:

 1. Åh vilken söt tårta! Jag har haft 3 kalas för lillkillen o samma tårta önskas. Tur att det är kladdkaka o glass/grädde. Det fixar man ju ihop på en kvart.

  Jag tycker dina bilder är jättefina o ser levande ut. Inte stylade utan verklig glädje.

  kram o ha det fint!


  (antar att du är helt slut nu efter kalasen, det brukar jag bli);)

  SvaraRadera
 2. Åh, ser jättehärligt ut och så fina tårtor, ser jättemysigt ut!
  /jessika

  SvaraRadera
 3. Åh, så gulligt! Vilka fina Hello kitty-tårtor dessutom!

  SvaraRadera
 4. Fina tårtor!!! Förstår om tjejen var glad över dem!! Älskar dina tavlor i barnrummet!!! Så snygga!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mysigt och utmattande med barnkalas *puh* :)
  DEN tårtan hade inte jag tackat nej till. Men jag fyller ju år inom kort så...

  Gillar ditt barnrum så mkt så mkt. Inte för barnsligt, men ändå ser man att det är ett barnrum. Lila, svart, guldlampan, YES!

  Ser förresten i bakgrunden att du har ngn form av fotovägg. Är det foton direkt på vägg med häftmassa eller är det ramar eller...ska ordna en sån familje- och släktvägg så jag suger åt mig alla slags idéer!

  SvaraRadera