fredag 23 oktober 2009

Russinet newsRussinet har fått in en massa härliga nyheter, bland annat en liten avdelning med bara prickiga prylar, I like.
Är det någon som vet var den helt underbara tapeten på sista bilden
kommer ifrån? Har sett den innan men då också utan koppling till leverantören. Om det är någon som vet, lämna gärna en kommentar nedan.
I skolan är det många projekt just nu, jobbar bland annat med en reklamaffisch, en logotyp och ett bokomslag. Riktigt, riktigt roligt (har sagt det förut, jag vet, men det ÄR verkligen SÅ roligt) och kommer nog få lite skolabstinens under lovet nästa vecka. Japp, ni hörde rätt, lov. När man går på folkhögskola så har man den lyxen med höstlov, sportlov etc. Nio dagars ledighet, bara få vara med barnen och hinna sånt man aldrig hinner annars. Lyxigt och så skönt.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!

2 kommentarer:

 1. Åh, jag är så dålig att kommentera i din blogg. Hittade hit efter att du mejlade mig på styleroom och sen dess är jag kvar. Du har fantastiskt god smak! Jag bloggar ju också om inredning, men även barnkläder´mat och kärlek, bla vårt parisbröllop som jag lägger upp bilder från nu varje dag.
  Ville mest önska dig en trevlig helg! Och lämna ett litet avtryck då jag ändå är här rätt ofta=)
  kram Erica

  SvaraRadera
 2. Hej Angelica! Det va så kul att hitta dig här!
  Himla HÄRLIG blogg du har du:)
  Har förstått du gillar planscher av olika slag, kika på denna:)
  http://decor8blog.com/2009/10/21/ocechou/
  Ha det bra!
  Kram
  Mikaela

  SvaraRadera