söndag 20 september 2009

Filtfynd...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt senaste "fynd" från Etsy, ännu en mormorsfilt. Gav inte så många kronor för den med frakt så jag kände mig mycket nöjd. Tills uthämtningsavin från posten damp ner i lådan med en tullavgift på betydligt mer än vad jag gav för själva filten. Så kan det gå, men filten känns ändå värd sina pengar. Jag älskar hur den binder ihop färgskalan i rummet, se så fint vaserna matchar den. Hade tidigare en annan filt i vardagsrummet, men den hade helt andra kulörer och passade inte riktigt in längre men den åker kanske fram till jul igen.

6 kommentarer:

 1. Helt underbar filt!!! Förstår att den faller dig i smaken. Trevlig vecka!

  SvaraRadera
 2. Guuuud vilken fin filt!!!
  Får man fråga var du har köpt den?? Jag har släktingar i USA o mamma skall träffa dom snart så jag håller på att skicka efter lite grejer som min moster skall ta med till min mamma. För att slippa hög tull o skatt.
  Den här skulle jag verkligen vilja ha alltså.

  Tacksam för svar!

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygg! Synd med tullen... Nu är jag så nyfiken på tävlingen också ,) kram

  SvaraRadera
 4. Urfin!!! :) Passar ju kanon där. :) Dina vaser är så fina också!!
  Det där med tullavgift har vi med råkat utför, fast det blev billigare än att köpa i Sveriga trots det. :) Vi beställde ledlampor. :)

  Ha det gott! Kramar Malin

  SvaraRadera
 5. Jag gillar din samling av olika färgglada vaser, riktigt fint! Jag är själv på jakt efter olika former och storlekar som jag kan ha på soffbordet. Det blir väl att besöka olika loppisar:)

  Josefine- At home

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar filt! Vackert blev hemmet med den touchen.

  KRAM LISA

  SvaraRadera