tisdag 8 september 2009

Dags för tävling igen- bokstavligt talat!

image016_45127997

gp5

Bokstäver och siffror är något som går att använda sig av på olika sätt i inredningen. Väggord finns snart i varenda hem och bokstäver i trå/papp/metall huserar nog på mången tavellist eller hylla i vårt avlånga land. Har faktiskt inte själv något av dessa än men ett inköp av träbokstäver till sovrummet planeras inom kort, eller kanske blir det i rostig plåt om jag hittar några prisvärda (läs: billiga) exemplar.
Ett par lite roliga exempel på hem med bokstäver/siffror hittade jag häromdan när jag kikade runt. En jättestor 5:a gör sig kanon som tavla och lite siffror och bokstäver utplacerade lite här och var ger en lekfull känsla.
Har du någon dekoration med bokstäver eller siffror hemma?
Maila mig isåfall bilder till mamamekko@vitdesign.se .Det kan vara bilder på väggord, plancher, bokstäver, tolkningen är fri.
Alla som deltar har chans att vinna en Krenit skål med tillhörande salladsbestick, design Normann Copenhagen, från Vit design.
Vinnaren utses den 20 september. Alla bilder kan dock bli publicerade, så genom att delta så ger ni mig rätten att visa upp era fantastiska foton på bloggen. :)
Nu hoppas jag på mååånga mail :)
Bilder: GP och hmm... tror det var flickr...?

5 kommentarer:

 1. Haha! Det var faktiskt lite kul - jag har precis skapat en grej här hemma med inspiration från den översta bilden..! Det dyker upp på min blogg så fort jag fått tag i en ny kamerakabel..! (Förhoppningsvis inom en vecka..)
  Tror det är stor chans att du får en bild på det i mailen...!! ;)

  SvaraRadera
 2. här sitter jag och väntar på din familjebild =)

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygg tavla med 5:an och fin familjebild på dos också:)

  SvaraRadera
 4. Ujujuj, ja vad ska man välja :)

  SvaraRadera
 5. Tävlingen kunde inte komma lämpligare, du har fått mail:-)

  SvaraRadera