söndag 2 augusti 2009

"Veckans" v.32

mosaicf8976c9fd2d4480eab6bdb34c3e10a8693f85127 copy

Purple. Spås bli höstens stora trendfärg, vilket märkts av på inredningsbloggarna där lila redan smygit sig in på olika sätt.
Hijrik`s omskrivna tryck, nu i lila! Snart på en vägg nära mig. Lampan Mhy (inspirerad av lilla Mys frisyr) från Muuto i riktigt härlig klarlila, I like! En riktigt dekorativ glödlampa till alla "nakenlampor", säljs hos Room. Helt underbar kaninlampa, från Moodsshop.

3 kommentarer:

 1. Hej på dig!

  Lila har alltid vart en färg jag (milt sagt) hatat(!) men jag måste nog erkänna att det här känns helt ok!! ;) Fast jag tycker det är så svårt att kombinera lila med andra färger..! Eller vad tycker du!?

  Förlåt för att jag inte svarat på din fråga på min blogg om stolarna - men här kommer det:

  (Det var faktiskt lite kul att du frågade just det - för jag har faktiskt aldrig checkat om de var äkta.. Spelar liksom ingen roll så länge de är snygga..!!)

  De blev ju värderade hos Lauritz (där jag köpte dem) och de litar jag på så jag har helt enkelt inte tänkt på att checka..

  Men nu gjorde jag det! Vände och vred på stolarna, och jodå, de är äkta vara!!

  På baksidan av ryggstödet är det en stämpel i lädret längst ner i hörnet där det står "Matteo Grassi". (Och det gjorde det på alla 4 så nu kan jag pusta ut..!)

  Om du vill så skickar jag en bild på stämpeln - fast jag håller ju förstås tummarna för att du hittar den på din stol oxå!! ;)

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. ohh jag diggar inte lila men det är ok med lite lila så som det är i den snygga tavlan du presenterar!! Kan inte sägas för många gånger men vilken fin och mysig blogg du har!!

  SvaraRadera
 3. Lila är något jag så gärna vill ha i höst! LWYL i lila är ju riktigt läckert... jag försöker stå emot, men men, känner jag mig rätt så håller det inte så länge till :-)

  SvaraRadera