tisdag 21 juli 2009

Spraya på


Känner mig jättesugen på att spraymåla massa prylar här hemma, speciellt sen jag kikade in på den alltid lika inspirerande bloggen Veras hus och såg hur en gammal mässingljusstake fått nytt liv med hjälp av några lager solgul sprayfärg. Vilken förändring!

6 kommentarer:

 1. ja vad kul!! Blev ju superläckert...en till som blev sugen på att spraya lite:-)

  SvaraRadera
 2. These are GREAT - lovely color .
  I like your blog :)

  Jen Ramos
  'Cards & Prints You'll Love...'
  www.madebygirl.com

  madebygirl.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Men så snygg den blev! Finns egentligen hur mycket som helst som blir snyggt med ett lager färg :)
  Ha en skön dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Åh, önskar jag kunde spraymåla, men bor man i en liten lägenhet så är det nog inte läge, färgen sprids ju... så man bör väl hålla till utomhus, eller i nån "oöm" lokal. Jag får fortsätta slita med min pensel...

  Etiketter är bra, det tycker jag att alla ska ha. Snyggt rim va :-)

  För att Etiketter ska visas i bloggen lägger du till det som Gadget/Sidelement, precis som du gjort med t.ex Tidigare inlägg och Arkiv och det görs på Layout-fliken. När etikett-gadgeten är tillagt kan du också klicka på Redigera på den och ändra benämningen, välja sorteringsordning och om antal inlägg ska visas eller inte. En ny Gadget hamnar alltid överst, för mig i alla fall, så du får dra den neråt dit du vill ha den och sen klicka Spara uppe till höger.

  När du skriver nya inlägg kan du lägga in etiketter direkt. Precis nedanför rutan där man skriver in sin text, i "ramen"/nederkanten av rutan, har jag texten "Etiketter för inlägget" och så en liten ruta brevid, där man skriver in sina etiketter och jag antar att du borde se den lilla rutan när du har lagt till Etiketter som gadget/sidelement, om den inte redan syntes innan.

  Till höger om den lilla rutan finns länken "Visa alla" och när du skapar ett nytt inlägg, ta för vana att klicka där först, så ser du vilka etiketter du redan har, så du inte råkar skapa en ny av bara farten. Vill du använda gamla så är det bara att klicka och välja där, vill du skapa en ny så skriver du bara ett nytt ord i rutan och sparar inlägget :-)

  SvaraRadera
 5. Tänk va saker är självklara och man bara ser förbi det! Har nog massa saker som kan/bör spraymålas!!!

  Tack!

  SvaraRadera