onsdag 17 juni 2009

Platsbyggt

Childs bedroomRiktigt bra lösning för trångbodda, en platsbyggd trippelvåningsäng. Gäller att man har tillräckligt med takhöjd för denna konstruktion dock, men man kan ju anamma själva idèn även på en enkel eller tvåvåningsäng. Det var designen jag fastnade för på sängen, med de lite rundade kanterna både på kanten och på den coola stegen. En bild som hamnar i inspirationsmappen för framtida projekt.
Bilden kommer från Livingetc.
Precis nattat sonen, han fick ha lite sen myskväll ikväll för att fira lite ledighet... Har nu 6 härliga lediga dagar framför oss, faktiskt den längsta ledighet jag får i sommar. Barnen blir dock lediga väldigt mycket. Jag kommer att jobba hela sommaren med några dagars ledighet då och då. Men det känns helt ok. Även om jag inte tackat nej till ett helt långt sommarlov om den möjligheten fanns :)
Nu stundar midsommar, årets blågulaste högtid, och vädret spås bli same as every year- a rainy day. Men jag hoppas på lite uppehåll mellan skurarna så dans runt midsommarstången slipper bli en blöt historia... Gokväll på er alla mina bloggvänner!

3 kommentarer:

 1. Just den inspirationsbilden sparade jag ner häromdagen! :-) Hoppas ni får en underbar ledighet tillsammans hela familjen!

  SvaraRadera
 2. Det var smart - såklart att man ska tänka högt! :)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt och praktiskt!!

  Jag gillar ju när man får ihop funktion o estetik. Men det är ingen vidare när man skall byta lakan längst upp.;)
  Eller när det är bråttom ned.

  Skön o trevlig helg med dig!!

  SvaraRadera