torsdag 21 maj 2009

Studio Violet

krakatoawhole

Mina länkar i mina favoriter består till mer än hälften av länkar till illustratörer, formgivare och grafiska designers som jag fastnat för under årens lopp. Jag samlar på dem kan man säga, speciellt de som är inriktade på saker man kan hänga på väggen och trycksaker av olika slag. Tänkte jag skulle dela med mig av en del som finns i listan, mina absoluta favoriter bland favoriterna i favoriterna. :) Först ut är Studio Violet. Postern Krakatoa har figurerat i en del inredningsmagasin i år har jag sett, det var även den som först fångade mitt intresse. Härligt mönster i härliga färger. Men det som fick mig att surfa in på sidan förra veckan var de enkla men ack så fina väggstickersen i form av stora regndroppar. Jag har en förmåga att alltid förälska mig i saker prydda med regndroppar, moln eller regnbågar och dessa var inget undantag, de måste jag köpa!

3 kommentarer:

 1. När drar du vinnaren till din senaste tävling?

  SvaraRadera
 2. Åh så fin postern! Vill ha! Älskar den o skall nog ta o göra en beställning.

  Jag älskar oxå posters. Stor förändring för liten peng. Har köpt en fin i gula o svarta färger. Kommer att passa så bra ihop med Krakatao.
  Dom där dropparna var fina. Kan väl inte vara så svårt att klippa till själv. Cool ide till barnens rum. I plastfolie. Lätt att ta bort om man ändrar sig.

  Skall spara i min inspirationsmapp.

  kram o trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej! Du kanske vet vart man kan hitta en poster/tavla med en kulram på? "Räkna med mig" heter den tror jag fast antagligen på engelska för jag hittar den ingenstanns när jag googlar på det. Tack för en trevlig blogg förresten!

  SvaraRadera