måndag 13 april 2009

Allting har en ände

tradera 274

Molly var lagom road av sin förvandling till påskakäring i lördags (lite svarta fräknar och en huckle). Men huvudsaken är ju att mamma är nöjd, eller hur ;) Men efter ett tag glömdes huvudbonaden bort och hon spatserade fram som den sötaste påskakäringen ever i min mammas trädgård där påskaftonseftermiddagen tillbringades. Helgen har verkligen varit toppen, förutom en kortare magsjuke (?) fadäs i lördags kväll, då min syster med sambo lite hastigt fick skickas hem mitt i ett parti Trivial Persuit då lillasyster, alltså jag, började må väldigt dåligt. Men morgonen efter mådde jag som vanligt igen, så vet inte om det var all påskmat som tog ut sin rätt bara eller vad det var.
Idag åkte sambon upp till stora staden, åter igen. Börjar bli en aning trött på allt farande nu (som om han inte är det). Men när man precis har börjat vänja sig vid att han är hemma så är det dags att åka igen. Så nu räknas veckorna ner vill jag lova, till den 4 juni då skolan har sitt slut.
Veckan blir ännu mer hektisk än vanligt. Ridning, plugg, Göteborgsvisit på fredag för utprovning av Mollys nya protes (spännande) kommer att varvas med en massa kalasförberedelser. Liam fyller nämligen tre år på söndag, vilket innebär kalas hela helgen. Tror ni att jag önskar att dygnet hade fler timmar? Svar: Ja

2 kommentarer:

  1. Vilken söt liten påskgumma!
    En sådan där kort magsjuka åkte jag också på för ett par veckor sedan, förstår fortfarande inte varifrån den kom...

    SvaraRadera
  2. ja lilla syster, skönt du mår bättre nu!!! Jag ska vinna nästa gång du inte låtsas du är sjuk!!! hahahaha

    SvaraRadera