måndag 23 mars 2009

Påminnelse tävling

Normann_krenit_bestick copy.jpg11

Har ni missat tävlingen? Den pågår en vecka till så det är inte försent än. Klicka här för att vara med och tävla.
Tydligen fungerar det inte att kommentera i det gamla inlägget längre (ingen aning om varför), så det går bra att kommentera i detta inlägg istället. Glöm inte skriva vad ni gillar med min blogg och vad ni vill se mer av :)
//Mamamekko

8 kommentarer:

 1. Jag vill jättegärna vara med och tävla och har försökt skicka en kommentar i tävlingsinlägget, men kommentarsfältet kommer inte upp där.

  Jag tycker jättemycket om dina kollage och det är alltid spännande att se "hemma hos oss bilder".

  Har länkat i min blogg: http://turquoiseinspiration.blogg.se/?tmp=24181832

  /Tess

  SvaraRadera
 2. Såklart att jag vill vara med och tävla!

  Gillar mycket dina kollagebilder och skulle gärna se ännu mer barnrumsinredning och lagom till sommaren lite piffningstips till balkong/altan.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Hej. Jag har lagt in denna kommentaren innan, men på fel inlägg. Lägger in den igen om du hellre vill ha den här. :-) Ha en bra helg!

  Jag har precis lyckats hitta hit till din blogg, så fin! Jag skulle väldigt gärna vilja vara med och tävla om salladsbesticken, men jag kan inte kommentera just det inlägget. Märkligt värre... Hoppas du kan lägga till mig i tävlingen ändå. Såklart har jag länkat från min blogg, med bild och nu håller jag tummarna för att just jag ska vinna denna gången. Det jag gillar bäst är alla dina inspirerande kollage (jag=kollage-nörd) och såklart alla fina tävlingar jag ser att du haft. Hit kommer jag definitivt tillbaka! Länken till mitt inlägg om tävlingen är:

  http://imsevimsevass.blogg.se/2009/march/maanga-tavlingar.html

  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du har en jättefin blogg! Jag gillar att du har mycket bilder samt inredningstips och -nyheter. Jag skulle gärna få mer tips om hur man billigt och enkelt kan piffa till hemmet.

  mariasofia_s@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Bloggen läser jag för att du får vitt att kännas som en miljon färger!

  Maria
  E-post: general.bussig[at]gmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag gillar då dú visar upp ditt hem och det är även det jag skulle vilja se mera utav :)

  SvaraRadera
 7. Hej
  Jag tycker att din blogg är bra, jag har fått många tips till hur jag ska inreda mitt nyinköpta hus, speciellt till barnrummet. Det jag dock skulle vilja se mer av är gardiner och tyger för jag tycker att det är jättesvårt att hitta snygga gardiner själv...
  MVH
  Malin L
  malinlofving(at)gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag gillar inredningstipsen och ser gärna ännu mera sådana.
  malinhaka@hotmail.com

  SvaraRadera