fredag 6 februari 2009

Pustar ut...

En riktigt nice lampa från Coctail... Vill ha!
Har varit lite stiltje på bloggen senaste tiden som ni märkt, förutom ett par tävlingsinlägg då. Har haft fullt upp, både i skolan och hemma och det var en efterlängtad sambo som klev innanför dörren för ungefär en timme sen vill jag lova. Medan han nattar Liam nu så sitter jag här och pustar ut i soffan och kollar på Let`s dance och dataskärmen samtidigt. Ungefär som en vanlig fredagkväll här hemma brukar se ut. Vad helgen kommer att bjuda på vet jag inte än, men förhoppningsvis ska jag väl hinna med några trevliga blogginlägg. =) Sen vill jag även säga att det är jättekul att så många kikar in här varje dag. Senast jag kollade var det ca 400/dag... Helt otroligt! Jag började ju blogga för snart 2 år sedan som ett sätt att fördriva tiden när vi flyttat till en ny stad, men att jag skulle få så himla många läsare och massor av fin respons hade jag inte en tanke på då. Man blir ju dock ganska nyfiken vilka alla ni är... Vore kul om ni lämnade en liten kommentar! =)

6 kommentarer:

 1. Sitter också framför TV och dator och med en sovande treåring bredvid.
  Skriver själv lite blandat om inredning mm och läser en massa andra bloggar i samma anda, bland annat din.

  SvaraRadera
 2. Jag brukar titta in hit så fort det är något nytt inlägg :-) Tycker du har en jättefin blogg men mkt tips, idéer och inspiration! Den där lampan var grym. Keep up the good work :-)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar kolla in din blogg dagligen om nåt nytt dykt upp! Då jag väntar mitt första barn, så gillar jag just nu allt som har med barnrum mm å göra..skriv gärna mer om det! Kram på dig och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. hejsan! Jag kikar in lite titt som tätt! Gillar så gott som alltid dina fina inlägg här i bloggen! Man får en hel del inspiration och ideér.

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Hej
  Jag kikar in på din blogg då och då. Jag heter Barbro Karlsson och driver Coloramabutiken på Stockholmsvägen i Mariestad. Vi startade en egen blogg i dec-08, coloramamariestad.blogspot.com
  Vi blev tipsade om din blogg av din svägerska när hon skulle spraya sladdarna gula.

  SvaraRadera
 6. Oj vad kul med så många läsare!
  Jag hade dig sparat som favoriter innan min dator kraschade!
  Men ny har jag en ny dator, och du är tebax under mina favoriter!
  Sådan himla bra inspiration!

  SvaraRadera