fredag 23 januari 2009

Kul, tack, nytt och gammalt.Ett nytt tryck som jag verkligen gillar. Valde fegvarianten i svart, såklart. Hittade det via Weronica.
Ett litet loppisfynd, en ljusbrun vas, som passar fint in på stringhyllan med de andra sakerna.
Årets vårtyg blev Marimekko Bottna. Egengjord äppelkudde pryder soffan.
Ännu ett loppisfynd, härligaste stolsdynorna till utemöblerna ever. En tia styck, som hittat.
Vill börja med att säga att jag tycker det är himla kul att så många är med och tävlar! Sen vill jag fortsätta med att säga tusen tack till alla ni som röstat på mig på Sköna hem. Nu ser det tyvärr ut som att det ändå inte räcker hela vägen, men jag tycker att den förmodade vinnaren förtjänar att vinna, för hon är en fasligt kreativ tjej som verkligen vågar ta ut svängarna hemma. Men vi får väl se, än är det några dagar kvar att få röster...
Ovan ser ni bilder på lite nytt och lite gammalt här hemma. Lite nytt för oss som egentligen är gamla loppisfynd. Lite gammalt som nu när det kommit fram ur gömmorna känns som nytt igen.

13 kommentarer:

 1. Härligt med en blandning av nytt och gammalt! Det där tyget blev ju toppen över soffan!
  Nu fick jag inspiration till att måla mina exakt likadana stolar när jag ser hur fin din blev i vitt!
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. vad fin äppelkudden blev, toppen! fick du insperation av det röda lagerhausäpplet?

  SvaraRadera
 3. Den där hushållspappershållaren är riktigt grön och snygg, men den är från sommarrean va? Jag var på Åhlens idag och fyndade lite tapeter. Fantastiskt snygg dynor och till vilket fyndpris :-)

  SvaraRadera
 4. Jag glömde ju att fråga om äppelkudden, äpplet ser svart ut så det är inte äpplena från Lagerhause, eller. HAr du gjort äppeltrycket själv, kanske?

  SvaraRadera
 5. Å vilka fina grejer :D Visst är det skoj när man kommer in i en pyssel period? Jätte skoj att se. Blir så sugen på pyssla här hemma med, måste lära mig sy lite bättre, loppistygerna är framdragna, nu behövs bara lite mental för beredninG ;D

  Tycker att de synd att de tog bort 3500kr från prissumman. De kunde gjort första andra och tredje pris istället för dem pengarna tycker jag allt. Skulle vara bättre om alla fick något! Vi får se hur det slutar.

  Men colourama har en till tävling på deras sida där man kan vinna massa grejer, spana in den. Funderar på om man skulle försöka hitta på nåt bra.

  SvaraRadera
 6. jätteg´fint allt verkligen! hur har du gjort äppeltrycket?

  SvaraRadera
 7. Ja jag har då röstat på DIG!!! KRAM

  SvaraRadera
 8. Supersnygga grejer! Precis i min smak!

  SvaraRadera
 9. Vilken superfin äppelkudde du gjort!

  SvaraRadera
 10. Vilken mysig blogg du har! Har ska jag kika in oftare. Har nyligen själv blivit husägare så det är alltid trevligt med lite inspiration. Kika gärna in hos mig!

  SvaraRadera
 11. Vilka fina saker som flyttat in hos dig, vi har också dem pinnstolarna i köket! Jag hade mer än gärna haft en äppelkudde i soffan. Även tyget från marimekko gillar jag, men sambon gillar inte tygtavlor därför äger jag ingen!

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Jag ser att en av mina kommentarer fattas, jag brukar lyckas med det ibland :-) Har lite bråttom och glömmer något moment. Eller så har jag kommenterat på något annat inlägg? Iaf, jag har ett litet önskemål, om du vill avslöja dina yrkeshemligheter och berätta hur du gjorde äppelkudden, en liten "how to".

  Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 13. Shit vilken shopping alltså, jag älskar loppisar.

  SvaraRadera