lördag 13 september 2008

Vit design expanderarEn del av Vit designs mål är att börja inrikta sig lite mer åt möbelhållet. Den moderna klassikern Fatboy och den stiliga hyllan F-SHELF är två av nyheterna i nätbutiken med den inriktningen. Detta är dock bara början, det kommer att komma in massor med snygga produkter framöver, och självklart kommer jag hålla er uppdaterade om dessa!
Har länge funderat över att köpa en sittsäck från Fatboy, jag tycker de är riktigt snygga, och dessutom är de ju supersköna att sitta i , såklart det viktigaste. Får väl se om man slår till på en framöver... Hyllan F-SHELF från Maze International passar ju perfekt som sängbord, eller varför inte som liten avlastningsplats i hallen? Stilren design när den är som bäst, I like!

3 kommentarer:

 1. mm fina fatboy.. en junior ligger här i apketet och väntar på att det ska bli nästa helg (men mamman och pappan har redan provsuttit;)
  fin hylla.. perfekt som nattduksbord ju:)
  Kram M

  SvaraRadera
 2. Hej! En mycket trevlig hemsida som jag i övrigt hittade tack vare norm 69-tävlingen. Nu undrar jag vad Fatboysäcken kostar för den skulle passa utmärkt i vårt hem, i och med vi har mycket yta mellan vardagsrummet och köket.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen den modellen på nattduksbord och har funderat på olika varianter för att rymma så mycket som möjligt ;-) Att sätta upp den i hallen var ju en supersmart lösning också!

  SvaraRadera