lördag 6 september 2008

Fondvägg kan kvitta, men Kvitter blir det


Ja det har det verkligen varit idag. Ingen ork och ingen lust med något. Det regniga vädret bidrar verkligen till lite depp. Visst kan det vara mysigt med en innedag när regnet skvalar ner ute, och man kan pyssla och baka, men det hade inte jag lust med alls idag... Då är det riktigt skönt och ha sambon hemma som kan aktivera dem. Själv har jag roat mig med att sitta vid datorn hela dagen typ och surfat runt efter allt och ingenting. Under min "surfingtur" så hittade jag till Måleributiken, som är en webshop med ett stort utbud av fina tapeter, vilket alltid är trevligt att spana på. Men det bästa med sidan är att man kan beställa stora tapetprover av alla tapeter. Jag har varit lite sugen på att tapetsera en fondvägg i sovrummet, som ni kanske minns, och det sista tapetvalet i mina tankar har lutat mot Hanna Wernings tapet Kvitter. Men jag kom fram till att det skulle bli en lite för dyr affär, då vi behöver två rullar (= 950 kr) så jag slog det ur hågen ändå. Men nu kan jag ju beställa några tapetprover av denna underbara tapet och göra mig ett par tavlor istället, till det överkomliga priset 20 kr stycket! Perfekt. Nu känner jag mig lite gladare.

14 kommentarer:

  1. Smart......=)
    Men ska ni ändå inte slå till?
    Den är så snygg!!!

    SvaraRadera
  2. Jag är grymt nöjd med Kvitter! Har inte ångrat mig en sekund. Ett tag ville jag tapetsera över den, men har insett att det blir svårt att hitta en tapet som passar bättre och som jag kommer tycka mer om än denna. Nepp, i vårt vardagsrum passar den perfekt!

    SvaraRadera
  3. Hej! jösses va längesen! o du har två barn, tiden går! det har funkat jättebra hittills, idag hade hon tyvärr en av sina skrikigaste dagar men hoppas det går bättre imorron.

    Kramar C

    SvaraRadera
  4. Den är så fin!! Vill oxå ha den nånstans, men är feg. Eller rädd för att tröttna o behöva be om en omtapetsering;)

    Har läst om det här att beställa hem en stor bit o testa eller göra tavla av. Väldigt smart o praktiskt. Man kanske vill ha mer och vågar tapetsera en hel vägg?

    Skall bli kul att se resultatet!

    kram o ha en bra helg!!

    SvaraRadera
  5. den ska vi tapetsera med i sovrummet idag ;-) supersnygg.. och jag har köpt den på måleributiken hihi..det ligger väldigt nära mig ;-)
    kram
    Emmy

    www.emmyt.blogg.se

    SvaraRadera
  6. ja usch jag hade ingen ork alls i gar..............orkade inte ens ga ut, bara regn regn regn. Till slut fick mannen ut mig pa en timmes indoor play.......pust. Snygg tapet, letar sjalv efter en snygg tapet till sovrummet.
    kram
    anna

    SvaraRadera
  7. TACK för tipset! Gick in på sidan direkt och beställde ett par tapetprover. De kommer nog att få mycket att göra nu. Fri frakt också, bara det!!

    SvaraRadera
  8. Visst är det bra att man kan beställa prover där!? Har tänkt göra detsamma. Vill ju ha Malabartapeten men vågar mig inte på något "permanent", vet ju hur jag funkar. HAr skrivit upp några tapeter som jag har tänkt beställa och göra tapettavlor av. När det nu blir av? :) Man har för många järn i elden i bland.

    Kram på dig

    /Malin Inspiration & design

    SvaraRadera
  9. Hur stor bit får man beställa som mest, vet du det? Eller dom har bara en storlek? /Malin igen. :)

    SvaraRadera
  10. Den var snygg!! har också beställt därifrån och gjort b.la en tavla av tapeten woods. Kram/jenny

    SvaraRadera
  11. Så smart! :)

    Vilken härlig blogg du har! Kikar gärna in igen snart!

    Ha en fin vecka! /Jes

    SvaraRadera
  12. Men så bra att man kan få hemskickat tapetprover. Jag måste dit och kolla vad de har för tapeter - jag är på jakt efter en till sovrummet. Tackar för tipset!

    SvaraRadera
  13. Och så smidigt det är att byta ut en tavla istället för att tapetsera om :)

    SvaraRadera
  14. Så snygg tapet så! Lite Josef Frank över den och det gillar jag!
    Ska kika in på webshopen tror jag:)

    Susanne

    SvaraRadera