torsdag 11 september 2008

Böcker högt och lågt
Jag längtar efter en bokhylla och ha alla mina böcker i. En öppen bokhylla ska det vara, så böckerna syns och är överskådliga. Kanske färgsorterar jag dem, beror på miljön för övrigt, men jag tycker det ser så himla härligt ut med bokhyllor med böcker i rader likt regnbågens färger. Gillar inte tanken på att mina böcker just nu ligger nerpackade i kartonger på vinden, så jag hoppas att vi snart får plats för ett minibibliotek, där all min litteratur av diverse slag kan trängas. Men som ni ser på bilderna ovan så finns det ju många smarta och snygga lösningar att förvara sina böcker på och hämta inspiration ifrån.

11 kommentarer:

 1. åh vilken inspiration, sambon o jag har ett bibliotek som vi kallar det, men inspirationen behövs alltid!

  jag gillar bild nr 2 bäst, hade inte haft något emot att äga den bokhyllan istället för billy Ek... hihi

  kram

  SvaraRadera
 2. Perfekt inspiration! Vi är också sugna på bokhyllor hemma. Det finns många fina lösningar.

  SvaraRadera
 3. Vi har ju sorterat våra pocketböcker efter färg och jag trodde att det skulle vara svårt att hitta böcker när man letar efter dem men det funkar faktiskt riktigt bra. Jag tror att mitt färgminne är bättre än min förmåga att rabbla alfabetet.

  Den sista bilden gillar jag extra mycket. Tycker det är så fint när bordet står framför bokhyllan.

  SvaraRadera
 4. Tänk för ett tag sedan skulle inte en enda bok synas hemma hos folk... Snyggt när de är färgkoordinerade, tycker jag! KRAM

  SvaraRadera
 5. jag är också sugen på ett bibliotek! vi har en liten pockethylla i sovrummet där böckerna är sorterade i färgordning, det måste dom vara! men jag hade gärna haft en lite större bokhylla, eller gärna en till så att alla andra böcker som ligger och trängs på vinden hade fått komma fram...

  SvaraRadera
 6. vilka fina bilder:) Synd bara att jag itne äger så mycket böcker, här är det mest skol litteratur:) annars skulle jag ha dom framme, knaske i en string hylla:)
  Ha en fin dag...
  kram M

  SvaraRadera
 7. Så snyggt! Det är kul att man kan göra så mycket med alla böcker som ligger och skräpar :) Vore kul och göra ngt med alla barnböcker i sonens rum :) Jag sitter här och väntar på att tävlingen skall avslutas, Ha en fortsatt trevlig fredagskväll! /Sara (elisfamilj)

  SvaraRadera
 8. gillar att bocker har borjat komma tillbaka i "modet" igen, som nagon skrev ovan sa skulle ju inte enbok synar for ett tag sedan. Jag tycker det ar sa fint nar man satter dem i fragskalan.
  ha en bra helg
  kram
  anna

  SvaraRadera
 9. Jag gillar verkligen när böcker är färgkoordinerade, nästan så att jag får lust att klä om mina böcker så jag också kan ha det så... ;)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 10. Shit så många fina bokhyllebilder! Den med böckerna i hörnan var verkligen annorlunda och kul!

  SvaraRadera
 11. åhh jag vill också ha en snygg bokhylla!

  SvaraRadera