torsdag 28 augusti 2008

Moderna museets webshop
Vill man hitta lite roliga och annorlunda inredningsdetaljer så tycker jag man ska spana in diverse olika designmuseums webbutiker. Verkligen super att de finns, för oss som inte har särskilt nära till de olika museumen. Visserligen är väl en del av charmen att handla någon pryl efter en rundvandring på själva museumet, men är man bara ute efter själva shoppingbiten så funkar ju det ju precis lika bra online =) Något jag alltid spanar in är affischutbudet i de olika designmuseumens shoppar, där kan man fynda riktiga snyggingar, och ofta till bra priser. Moderna museet är min svenska favorit, där finns en hel del små godbitar att klicka hem, bland annat lite vardagslyx i form av tandkräm designad Karin Mannerståhl, eller varför inte supersnygga anteckningsblock med underbara mönster av Lotta Kühlhorn.

8 kommentarer:

 1. Det hade faktiskt hänt lite i shoppen sedan jag var inne sist. Kul! Hoppas att fler museum satsar lite mer på webshopping framöver, för just deras butiker är väldigt inspirerande.

  SvaraRadera
 2. Bra tips!!
  Snygga affischer som är roligare att ha hemma än Ikeas utbud.
  Till väldigt bra pris dessutom.
  Om man skulle tröttna så är det inte hela världen.

  ha en bra dag!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. jo jag alskar museum shopparna. Mina favoriter ar "the design museum" och "modern tate" dar hittar man en helt del fint
  ha en bra helg
  kram
  anna

  SvaraRadera
 4. Ja Moderna museet har mycket fint! Alltid roligt att gå och titta där och extra bra är det ju att de har en webbshop!
  Ha en mysig helg!

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga grejer :) Hur fina som helst.Ja beställ gärna nåt, bara att hojta till när du vet vad du vill ha :)

  SvaraRadera
 6. Vilket bra tips! Jag kikade på tandkrämen tidigare och var lite sugen på att köpa hem den. Den är ju så snygg.

  Svar: Men du vad snällt av dig, tack! Exjobbet vara till februari sen är planerna att få arbete. Troligtvis så kommer vi aldrig tillbaka till Umeå, så nu känner jag mig väldigt nostalgisk trots att jag bara bott här i fem år. Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset, jag hade faktiskt ingen aning om att de hade egna webbutiker!

  Det finns en liten nominering till dig på min blogg, du har säkert redan fått flera stycken men jag gillar också din blogg. :)

  SvaraRadera
 8. Tack för ett bra tips!

  Annette

  SvaraRadera