söndag 17 augusti 2008

Månadens erbjudande och nyheter


Bilder: Vit design
Augusti ut är det fraktfritt hos Vit design på alla beställningar som överstiger 400 kr. Så har ni tänkt att beställa något, ta och passa på nu medan erbjudandet gäller, alltid trevligt att spara några kronor!
Några nyheter finns att beskåda också i webshopen, superfina produkter från Normann Copenhagen, några utav dem ser ni här ovan.
Passa även på att spana in den nya framsidesbilden på sidan, en helt underbar och inspirerande höstbild, stylad och fotad av de duktiga killarna bakom Vit design, Molle, Fredrik och Emil. De är oerhört kreativa med en fantastisk känsla för webdesign, och allt de gör är verkligen välgjort och genomtänkt. Deras unika koncept, bara vita produkter, ligger helt rätt i tiden, då det handlar om att sticka ut bland webbens oändliga shoppingutbud.
Jag blir imponerad och inspirerad av deras driftighet och iderikedom. Verkligen.

5 kommentarer:

 1. åh vilket snyggt fat!! det måste jag kika närmare på. Kram/jenny

  SvaraRadera
 2. Ja vitt är verkligen härligt, vill ha allting i vitt nu nästan, inte riktigt=)Fint det var hemma hos din sambos syster, underbara färger!!! Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 3. snyggt!!! och inte kan det bli fel i vitt inte...........gillar tapeten hos din sambos syster, helt underbar!!! ha en bra sondag
  kram
  anna

  SvaraRadera
 4. Fraktfritt är alltid kanon! Gör stor skillnad. Fraktpriset är ofta det som avgör om jag handlar på nätet eller ej.

  SvaraRadera
 5. Låter perfekt det! Då passar vi på att beställa en lampa. :D Kram

  SvaraRadera