söndag 31 augusti 2008

Finfina tygerBilder: Malika og Rosa
Via den alltid lika inspirerande, färgglada och kreativa bloggerskan Pink Friday så hittade jag till denna underbara sida med såå snygga retro tyger. Blir helt glad i hela kroppen när jag hittar såna här godbitar. Tycker alltid det är svårt att hitta lite roliga och annorlunda tyger, och dessutom till ok priser, men Malika og Rosa innehar verkligen tyger som uppfyller alla dessa kriterier. Lite minus dock för att frakten var lite dyr.

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset!!

  SvaraRadera
 2. väldigt fint det svart/vita tycker jag, det skulle jag kunna tänka mig:)
  Kram M

  SvaraRadera
 3. superläckra!!! gillar det sista, skulle vilja ha det som kuddfodral. KRam/jenny

  SvaraRadera
 4. vilka harliga retro tyger..........bilarna skulle passa super i mina pojkars rum, sjalv skulle jag vilja ha den sista svart vita.
  ha en bra sondagkvall
  kram
  anna

  SvaraRadera
 5. hej! vilken härlig blogg du har, jag har inte kommenterat innan, men har läst länge :)
  har en fråga till dig som du kanske kan veta svaret på.. :) jag säker ett tidningsställ i akrylplast som jag sett någonstans men kan abslut inte hitta det nu. det ser i profil ut som ett W, och är alltså i klar akryl/plexi e.d. i själva dubbel-V ets vinklar ställer man tidningarna, så det blir två ställen för dem... usch krångligt att förklara... men vet du möjligen vilket jag menar? och vart jag kan hitta det? tacksam för svar :) mvh lis

  SvaraRadera