tisdag 8 juli 2008

Stilrent, personligt och så himla snyggt

Bilder: Ägarinnan till detta hem)
Ja så skulle jag beskriva denna familjs hem. Och efter att ha sett deras sovrum, så har jag nog bestämt mig för att det blir Kartell componibili som sängbord hemma hos oss också. (även om de snart finns i var och varannans hem). Har tittat på dem många gånger när jag varit i Stockholm, och hur ofta som helst på nätet, men inte vetat om jag ska tröttna på dem eller inte. Men när man ser dem så här så inser man ju hur snyggt det kan bli. Sänglamporna skulle mer än gärna få flytta in hemma hos oss också. Och teakmöblerna. Och stolarna i köket. Och ABC planchen. Och designhouse lampan. Och Kitchen Aid prylarna. Ja det finns mycket som gärna skulle få bo hemma hos oss...
Se mer bilder från deras hem HÄR

6 kommentarer:

 1. Väldigt stilrent och snyggt! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Helt sjukt snyggt ju, med ganska "vanliga" grejer ändå... påminner mej om att jag vill ha de där burkarna från Lagerhaus att matcha min grytlapp och diskhandduk med!

  SvaraRadera
 3. ALLT är helt underbart i det hemmet, precis min smak! Jag vet inte hur många kommentarer jag gett det på styleroom!

  SvaraRadera
 4. Det var ett snyggt hem! Ändå kan jag känna lite Mio-katalog över det hela på vissa bilder.Sovrummet får ett xtra plus å teakmöbeln..mmmmm...
  Kan rekommendera Kartells componibli-bord.Beställde själv från rum21.se och fick de dagen efter! Snabb service kan man inte klaga på alla fall! De är dösnygga och praktiska.Passar ÖVERALLT!

  Jo, klockan du såg i vårt sovrum är från IKEA.Det är synd att de slutar med prylar som folk efterfrågar så mkt(menar inte bara klockor, utan generellt)

  SvaraRadera
 5. Asdiggar det hemmet jag med. Helt klart ett av favorithemmen på Styleroom!


  Ha det gott! Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Wow vilket underbart hem! Riktigt snyggt! Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera