torsdag 10 juli 2008

Bästa, sämsta och senaste...


Jag talar såklart om köp till hemmet, och ingenting annat =)
Mitt bästa köp tror jag är vår radio till köket. En vit liten snygg sak från Siba i vitt. Funkar kanon och det blir så mycket trevligare att laga mat till lite musik, och lite nyheter på morgonkvisten är inte heller fel. Jag har ju många fler favoriter hemma, men de är ju mest estetiska, denna fyller ju en funktion med.
Mitt senaste köp är en stor svart plastskål från Koziol. Sambon har länge beklagat sig över att vi bara har porslinsskålar till chipsen hemma, det funkar helt enkelt inte att ha en sån skål i knäet, det blir alldeles för jobbigt och otympligt (obs, sambons ord, inte mina). Så jag fick helt enkelt tillgodose hans behov och köpa en ny skål i veckan, för självklart ska han inte behöva stå ut med såna obekvämligheter. Jag o Liam fyllde upp skålen redan samma kväll med chips, och han verkar iallafall ge skålen godkänt =)
Mitt sämsta köp, är verkligen jättesvårt... Visst har man gjort många impulsköp som man sen ångrat, men de allra sämsta köpen jag gjort kan jag tyvärr inte visa bilder på, för de har jag helt enkelt redan gjort mig av med. Men ett riktigt dåligt köp jag gjorde nyligen var en limegrön liten termos som jag hade tänkte ha till Mollys vällingvatten när vi är ute och åker. Men det visade sig att den höll inte värmen alls, för efter 4 timmar i termosen så var det kokta varma vattnet inte ens fisljummet. Den hamnade direkt i sopsorteringen.
O japp, kameran fungerar igen. Tävling kommer köras igång som utlovat. På söndag kväll. Priset är ett kuddfodral med elefanter från Svenskt Tenn i svart och vitt. Är det något du är sugen på att vinna?

6 kommentarer:

 1. Radion e ju snygg och bra, har ju oxå en sån...bra pris dessutom!!!=)
  Klart att sambon ska ha en ny skål i plast;) Bra när de kommer med sånna idéer!!! Väntar på tävlingen, är såå sugen på att vinna, du har ju såå fina priser=) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 2. Vad synd om dig som var tvungen att köpa en ny skål.... ;-) Fin var den också! Faktiskt en bra idé att ha en plastskål ibland. Fin radio också! Jag vill ha precis en sådan, fast med CD-funktion också! Vet du om det finns?
  Vad kul med tävligen! Jag håller precis på att göra om vårt allrum i svart & vitt. Vore supersnyggt med ett kuddfodral med elefanter på från Svenska Tenn!
  Ha det så bra! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Jag har också den radion i mitt kök. Jag är ju på jakt efter nya kuddar så det hade pasat in superbra i mitt vardagsrum. Ha en bra helg

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin blogg.. nu blev jag genast prenumerant och ser fram emot massa roligt läsning...:)
  Ha en trevlig fortsatt helg..
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Åh, precis en sån radio är jag ute efter! Visst är det mycket trevligare att laga mat och städa kök till musik och prat men vår stereo är så krånglig att sätta på så det blir liksom inte av... Jag ska kika på Siba, tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 6. As-shysst radio. Sån vill jag ha o MÅSTE ha en ny då våran "köks-radio precis pajat. :)

  Fin blogg :)

  SvaraRadera