onsdag 23 juli 2008

Borta bra men hemma bäst...

Bild: livingetc

Bild: Decormaison

Bild: Boligmagasinet
Mamma Mia igår var en riktig höjdare måste jag säga. Älskar ju ABBAs musik, och jag fick faktiskt rysningar av varenda låt. Handlingen var väl lite söt sådär och stundtals rolig, men det är ju som sagt musiken som är grejen! Vi hade en mycket trevlig kväll, lite för trevlig tydligen, för vi missade att kolla klockan och missade 23 tåget hem med ett par minuter, och nästa tåg gick inte förrän 06.02... Så vi fick gå ut i nöjeslivet i Göteborg och fördriva några timmar på krogen, vi var inte alls på humör, men var ju tvungen att aktivera oss på något sätt tills centralstationen öppnade igen vid 04.00 så vi kunde vänta sista tiden där... 08.20 i morse, hämtades två genomfrusna, lagom trötta tjejer upp i Skövde, av en snäll väninnas sambo, efter en tidig tågresa från Göteborg stad. Det har nog aldrig varit så skönt att krypa ner i sängen som i morse vill jag lova. Raggsockarna är fortfarande på kan jag säga, och de kommer nog få sitta på hela dagen...
Bjuder på några mysiga sovrumsbilder dagen till ära, för att slå ett slag för " en hård bänk på en kall centralstation är bra, (snäppet bättre än en parkbänk ute), men hemma i den sköna, varma sängen är bara så bäst"

5 kommentarer:

 1. kjempefine bilder..
  Jeg var på mamma mia for et par uker siden...jeg syntes den var helt herlig...spessielt villa donna.. vakre farger og møbler.
  Så du var i skøvde i dag! Der bor jo jeg:)

  SvaraRadera
 2. VAAA??? Jaså du går och e avis på min husvagn du? ;) Jag kan meddela att det pimpas för fullt! Återkommer med bildbevis. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du tyckte så mycket om musikalen! Den är verkligen superbra! Antar att du vill se filmen nu också!! Hoppas att du får SOVA GOTT i natt i din egna säng! Kram!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder!!! Gillar oxå Abbas låtar men inte sett musikalen, kan tro att den var jättebra!?=) Förstå att sängen oxå var skön efter en sån lång natt!! Ha det bra och natti, kram emmsan

  SvaraRadera
 5. Gud vad fina!
  Kramis och trevlig fredag

  SvaraRadera