onsdag 25 juni 2008

Tävling v.27 MOLN Form & Färg


Jättekul verkligen att så många var med och deltog i tävlingen förra veckan, var intressant att läsa vilken produkt ni gillar bäst hos Vit design. Den som hade turen med sig och som kommer få den fina skärbrädan hemskickad till sig blev Anna Karlsson med bloggen "En Mölnbobos liv". Grattis Anna! Ett mail är skickat till dig!
v. 27 tävling
Och nu, onsdag som det är, så startar jag en ny tävling. Priset denna vecka är ett superfint kuddfodral med det klassiska Moln mönstret från Färg & Form i svart och vitt.
För att vara med och tävla skall du lämna en kommentar vid detta inlägget med en motivering om varför just DU ska vinna detta fina kuddfodral. Bästa/roligaste motivering vinner!
Tävlingen pågår till och med söndag kl. 24.00.

39 kommentarer:

 1. Jag vinner aldrig å inte har jag något snyggt kuddfodral heller.....Det enda jag haft är molntapeter som jag inte fattade att jag skulle uppskatta.......Nu gillar jag moln å vill gärna vinna........;)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar ju att drömma mej bort och sväva bland molnen!!!Detta kuddfodral kanske får en att sväva ännu mer...!?=)Kram emmsan

  SvaraRadera
 3. Tänk att få vinna den härligt molniga kudden...den skulle jag ha under huvudet när jag ligger i solstolen och tittar upp på molnen!
  Ulliga gulliga drömmar skulle det bli då om molniga inredningsdetaljer!=)
  Är en drömmare av stora mått,så att drömma bland molnen det skulle vara nåt det!


  kramar/tina

  SvaraRadera
 4. Oj nu ska man tänka och dra till med något klätschigt =) Jag har nyligen köpt en lägenhet. Håller på att köpa inredningsgrejer, eftersom jag flyttar hemifrån (från mamma o pappa) har jag i princip ingenting..jo en säng...och så har jag nyligen köpt en soffa. Att få smycka soffan/sängen med denna underbara kudde skulle jag verkligen uppskatta. Däför hoppas jag att det blir jag som drar det längsta strået och vinner!!

  SvaraRadera
 5. Jag vill vinna:D Min motevering är:

  Mäniskor runt omkring mig säger att jag jämt svärar på molnen så hade inte detta passat mig bäst?

  Hoppas på att vinna:D

  SvaraRadera
 6. kan behöva ett kuddforal när min kille hälsar på. han sover utan täcke men ett kuddfodral måste han ju ha.

  bitte_0007@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag har varit med i massa tävlingar innan men inte vunnit något. Och detta kuddfodral skulle verkligen passa mig bra när jag ligger och drömmer mig bort i sängen.

  SvaraRadera
 8. Om jag vann detta skulle jag ge det till en nära vän som just köpt ett nytt hus och detta är så hennes stil =) hon skulle bli så glad, så om du vill göra henne glad låt mej vinna så ska jag se till att hon få denna =)

  SvaraRadera
 9. Jag skall vinna för att jag gillar svart och vitt. Och dessutom skall jag flytta hemifrån innom kort och då behövs det snygga saker i min kommande lägenhet!

  SvaraRadera
 10. Haha mina sängkläder är en ren mitch match av färger och mönster, så varför inte förstärka intrycket...svart har jag inte än ;)

  SvaraRadera
 11. jag vill vinna det för att det skulle passa bra i min säng, har en massa kuddar där och några utan fodral tyvärr.. men mina sängkläder går i svartvitt så det skulle passa jättebra :)

  SvaraRadera
 12. Inte nog med att denna passar perfekt till min säng, jag kan även skylla på att jag sov bortom molnen ifall jag är svår att väcka ;)

  SvaraRadera
 13. Jag vill vara med, vem vill inte sväva på moln när man vilar i soffan.. hihi :)

  SvaraRadera
 14. Eftersom jag har en snyggt msyigt tema med massa moln kläder till min yngsta dotter Bambi
  är jag på jakt efter ett snyggt örngott att ha i vagnen till kudden vi har där.
  Vill man vara snygg vil man även färdas snyggt med ett fint örngott att vila huvudet på under alla promenixar vi tar ;)

  SvaraRadera
 15. På rosa moln svävar jag omkring
  o ja njuter av alla vackra ting
  o ja tänker aldrig mer komma ner
  tänker stanna här
  för evigt, evigt, evigt!!

  SvaraRadera
 16. Jag behöver ett nytt kuddfodral. Den bittra sanningen är att våran bebis spydde ner både kudde och soffa :) Så har du en soffa vill jag ha den också :)

  SvaraRadera
 17. Jag älskar att sova och jag älskar även att bara dagdrömma, då kan jag få drömma på moln - kuddmoln. Ibland drömmer jag dumma drömmar, så molnen kanske kan få mig att sväva ifrån de dumma drömmarna :)
  Och jag älskar kuddar och till dem behöver jag roliga fodral och när jag såg det här så tänkte jag att den här är min, haha.
  Jag flyttade nyss till egen lägenhetoch den måste ju visa att det är jag som bor här.
  Dessutom är min bloggdesign inspirerad av moln.

  SvaraRadera
 18. Oh, oh, oh - Så FINT! :D

  Anledningen till att just jag borde vinna detta kuddöverdrag är för att det vore en alldeles underbart romantisk present till min älskade sambo. Snart sju år har vi varit tillsammans, sedan jag var 15 år, och trots att vi har kämpat oss igenom en del svårigheter med åren så får han fortfarande mig att känna mig som om jag skulle sväva på moln i hans närhet.

  Faktum är att "våran låt" dessutom är Bryan Adams -Cloud number nine- så, kort sagt så bara måste kuddfodralet vara gjort för oss. Det är jag säker på! ;D

  Hälsningar
  Natalie
  natalie_rosen@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag är en trött småbarns mamma som bara vill läga ner huvuvdet och vila lite. Och vad hade passat bättre än att dröma sig bort bland molnen och en moln kudde måste ju bara vara den bästa platsen för mitt lilla huvud att få vila sig!

  SvaraRadera
 20. Jag vill vinna denna för att när jag somnar i soffan så ligger jag inte så skönt så att sväva på molnene vore kanon;)

  SvaraRadera
 21. Jag skulle ha denna i min sons myshörna, den skulle passa fint då vi har ett påslakan i samma mönster.

  info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 22. Jag skall (äntligen) få göra om mitt rum nu i sommar/höst. Det är första gången på typ 9 år i just detta rummet (innan jag flyttade hit alltså), och jag har aldrig vart med och gjort om mitt egna rum så på riktigt tidigare.

  Kudden hade passat så perfekt in i min sänghörna som är planerad. Där skall jag mixa kuddar. Mitt egna återhämtningställe. Och vad passar bättre än bland molnen? :P

  SvaraRadera
 23. I helgen flyttar vi in i vår renoverade "drömkåk". Efter månader av slit, inga sociala helger,ingen avlastning med barnen,kan jag lova att jag skulle kunna sova i ca.en vecka på detta underbara kuddfodral!!Älskar detta mönster,vill gå i ide redan!!

  SvaraRadera
 24. Hehe, efter allt regn vi har haft i "Lila London" vore det fint med ett par VITA moln lagom tills semestern är slut!

  SvaraRadera
 25. Ja, LILLA London ska det såklart vara... Ups.

  SvaraRadera
 26. Om jag hade vunnit det molnprydda kuddfodralet hade jag lätt haft kudden i min nyinköpta svarta solstol. Då skulle jag drömma mig bort till sydligare breddgrader, fast då utan moln! ;)

  SvaraRadera
 27. tycker kudden var väldigt söt och den skulle passa bra in till temat i mitt rum :)

  SvaraRadera
 28. som mamma till 2 pigga söner 2,5 år och 3 månader gamla så kommer jag ej så länge till drömmarnas dal därför måste jag vinna målnörngottet så jag kan drömma när jag ser det:)
  asawallgren72@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. jag vill gärna vara med och tävla om det fina kuddfodralet :) om det skulle vara så att jag vann så skulle inte jag få kuddfodralet, det skulle min mamma få (och hela familjen egentligen, men det är väl mest hon som är inredningintresserad), vi har ganska nyligen köpt nya sittdynor till uterummet, svarta, där kuddfodralet skulle passa perfekt eftersom vi behöver kudde där :) vi har även köpt svart sittdyna till vår baden-baden och när min mamma använder den så lägger hon alltid en handduk under huvudet för att skydda sittdynan, så detta kuddfodralet skulle vara hur perfekt som helst :)

  gaspedal.blogg.se

  SvaraRadera
 30. jag måste få vinna min pojkvän snor alla mina kuddar han använder 3st då han sover

  SvaraRadera
 31. kuddfodralet skulle passa perfekt på kuddarna som jag och min syster brukar ta ut och ligga och sola på. då ligger man och tittar upp på molnen... haha...

  SvaraRadera
 32. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Vinner jag kuddfodralet har jag inte råd att ligga på den kudden. Jag skulle bara njuta av att ha en så fin kudde. Titta på den varje gång jag går förbi. Förnbjudet för maken och katten att använda den också.

  SvaraRadera
 33. Trot eller ej, men en dag kom en bov in och tog alla mina kuddar...
  Han tog den prickiga gosiga kudden ute i kojan också...Han hade visst varit hos grannarna med.
  Ja, det är nog faktiskt så att då är man nog den som mest måste ha den där kudden, eller hur! ;)
  Hälsar Bettina
  bettinajohansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Jag har precis gjort om i mitt rum, och den kudden skulle passa perfekt i min säng som redan nu känns som himlen att ligga i. Jag har även målat en vägg som en himmel, med en måne, stjärnor och några moln som de vilar på. Därför skulle den passa extra bra!

  inez@kahlstom.com

  SvaraRadera
 35. Jag vill vinna för att det känns som att jag svävar bland molnen då jag precis har fått besked om att jag kommit in på inredningslinjen till hösten. Jag kommer att bli inredare, jag svävar bland molnen! Hälsningar Sandra

  SvaraRadera
 36. Med sin kudde i ett så snyggt fodral,
  kunde man vila sig i en sommardal.
  Och i dalen lyssna på vackra tal,
  om människors rörande kärleksval.
  Varefter alla skulle dansa på bal,
  iklädda både klänning och sjal,
  i en festlig sal,
  ända tills tuppen gal.

  Säg, Mamamekko, är jag ditt val?

  abackman66[at]hotmail.com

  SvaraRadera
 37. om jag vinner kommer jag att sova på moln ;) (nästan)

  SvaraRadera
 38. Hej!

  Kuddfodralet är som gjord för oss, vi har ett fadderbarn som fyller 9 år, som fått nytt rum på nybyggda vinden...allt i svart/vitt. Detta skulle bli den ultimata presenten åt honom när han fyller år :)

  Kan även tillägga att vi bor i Finland och flera gånger menat beställa molntextil på nån nätshopp, men nope- går ej hit till finntrakten. Så du kan ju gissa min glädje ifall jag skulle vinna.

  Hälsningar från ett regningt Finland.

  SvaraRadera
 39. Jag behöver den verkligen jag är så himla trött!

  SvaraRadera