fredag 27 juni 2008

Tips mottages tacksamt


Min smyckesförvaring, bild: privat Vägghängt smyckesträd bild: Formodesign


Finns ju massa smarta och snygga sätt att förvara sina smycken på. Förut har jag haft alla smycken i en byrå låda, huller om buller, men nu försöker jag få lite ordning på dem, så nu har jag iallafall mina vardagssmycken liggandes på ett litet svart Koziol babellfat, för att ha en bra översikt, och lätt kunna hitta dem. Det blir en fin dekoration dessutom!
Hur förvarar du dina smycken? Alla snygga och smarta tips mottages tacksamt!

6 kommentarer:

 1. Din idé med koziolfatet var ju riktigt bra, själv har jag mina smycken i en liten "påsa" från Plutoprodukter, värdelöst när man ska ha det som är i botten!?=/Kanske skulle låna din idé. Mamma har tagit en liten trädgren och skalat och sen hängt på väggen med smycken, det är också snyggt!!! Natti natt, kram emmsan

  SvaraRadera
 2. I lajk idén med Babbelfatet mycket!!
  Ehh, jag har mina smycken på endel krokar å så har jag en smyckeshand, Åhléns hade dom tidigare. Sen har jag en "byst" från Ikea som jag har hängt några halsband på.

  Sen finns det ju träd på Åhéns. Hm...
  Ja du, återkommer om jag kommer på fler smyckesförvaringsidéer. Kom på en till hehe, jag ska skriva om den en dag för jag letar själv efter en sån till gumman. Det är plastfickor
  som man kan förvara smycken i. Blir rätt coolt.

  Sen gillar jag ju det hederliga Ikeaträdet i järn. Det har gossen & gumman till sina smycken.

  Du kanske kan knåpa i hop någon egen smyckesförvaring med? :)

  Jag har förresten mina egentillverkade smycken i en plastbock från IKEA som jag köpte på barnavdelningen, de finns gröna, rosa, transperanta. Så kan man dela upp örhängen, armband & så med ju. Den är i garderoben. :)

  Lycka till med smyckesförvaringarna! =)

  SvaraRadera
 3. Ah, kul att du frågar, det har jag ju i min blogg den här veckan :-) I plastfickor! Finns på bild i mitt inlägg i veckans tisdagstema.

  Men det är ju bara halsbanden. Ringar och örhängen ligger i ett litet tennskrin på hallbyrån och armbanden i små tygpåsar i översta byrålådan. Ett smyckesträd skulle nog vara kul att ha för ringar och armband. (Sen ligger massa halsband som används sällan i tygpåsar i en kartong i garderoben...).

  Din idé att lägga på ett fat var ju jättebra! Snyggt.

  SvaraRadera
 4. Jag har två stycken isbackar (sådana man gör isklumpar i?) i översta lådan i byrån - där ligger alla mina örhängen. Supersmart, total översikt och mycket ordnat! Såg idén i någon tidning för hundra år sedan.

  SvaraRadera
 5. På krokar i badrummet.

  SvaraRadera