onsdag 21 maj 2008

Välkommen hit!
Jaha, då var det dags att släppa på anonymiteten i min nya blogg!
Spännande och lite pirrigt måste jag säga,
men framförallt känns det så kul att ha fått den här chansen att samarbeta med Vit design.

Vem är jag då?
Jag är en snart 25 årig tjej bosatt i Karlsborg.
(en liten ort vid Vättern, för er som inte känner till var det ligger)är sambo med Mikael, 32 år och vi har två goa barn tillsammans,
Liam född -06 och Molly född -07.
Är föräldraledig för tillfället, men annars så jobbar jag som frisör.

Har haft min tidigare blogg Mamamekko i ett år, och att få kombinera två av mina stora intressen inredning och skrivande är verkligen jättekul.
Jag började blogga när jag och sambon flyttade till en ny ort, där jag inte kände en kotte. Jag var gravid och föräldraledig med en liten ettåring, så det fanns varken ork eller tid för några direkta hobbys. Så på dagarna fastnade jag ofta vid datorn, och efter att ha hittat några trevliga inredningsbloggar, så blev jag inspirerad att starta en själv. Hade egentligen ingen tanke om vad jag skulle skriva om, utan såg det mest som ett tidsfördriv. Men det blev mest inredning som inläggen handlade om, och efter några veckors ivrigt bloggande var jag fast =) Och på den vägen är det...

Så för några veckor sen så såg jag att Vit design sökte bloggare! Jag var inte sen att skicka in en ansökan, och jag blev så glad när det slutgiltiga beskedet kom att jag var utvald att blogga för dem!

Hemma har jag ingen röd tråd i min inredning, eller någon speciell stil, utan jag inreder med saker jag gillar helt enkelt, gammalt som nytt, budget och lite dyrare, stora och små designers . En härlig mix av allt det goda med andra ord!

Och det är även tanken med denna blogg , att den ska bli en blandning av det mesta i inredningsdjungeln. Jag kommer visa inredning jag gillar och inspirationsbilder jag finner, och det blir säkert en hel del tips om prylar till barnen med. Förhoppningsvis hittar ni något som faller er i smaken!

Välkommen hit än en gång!
Då kör vi väl igång min nya blogg då =)


1 kommentar: