tisdag 27 maj 2008

I samlarens spår


Jag är en samlare. Samlar på vaser. Samlar på brickor. Samlar på tyger.
Älskar känslan att fynda vaser på loppis.
Vet dock inte var jag ska göra av alla vaser jag har snart, har inte så mycket yta att ställa dem på, med tanke på att de måste stå högt, utom räckhåll från små barnfingrar.
Men min bricksamling i köket är nog favoriten, det är som en fin fondvägg.
Och alla tygerna jag har undanstoppade lite här och där kanske kommer till användning någon gång. Men det är trevligt faktiskt att bara ha dem o ta fram och kika på dem ibland =)
Samlar du på något? Länka gärna om du har bilder, tycker det är så kul att se folks samlingar av olika dess slag!

7 kommentarer:

 1. Gillar verkligen din bricksamling! Många snygga brickor och en bra idé att sätta dem på en tavellist. Kanske jag måste härma... Snygga vaser också!

  SvaraRadera
 2. Ingen samlare men jag gillar Åseda-vaserna och köpte en för 120 kr på loppis förra veckan =)
  mittlillabo

  SvaraRadera
 3. Fint med bricksamlingen!

  SvaraRadera
 4. Det här inlägget hade jag lika gärna kunnat skriva - skönt att se att det finns fler som inte kan hålla sig från att leta efter vaser, brickor och att ständigt utöka sin samling, fastän det knappt finns plats... det blir loppis på lördag, kanske blir det fler fynd då!!

  SvaraRadera
 5. Det börjar bli en samling av vaser faktsikt. Den senaste köpte jag för 20 spänn på RK. Svart med smal hals. Ska se om jag hittar nån bild på någon av vaserna...

  Japp.. Kolla här. En av de vaser jag gillar bäst...

  http://livinglikelinda.blogg.se/2008/may/onsdag-eld.html

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bricksamling du har:)

  SvaraRadera
 7. Jag igen som terrar dig. :D Jag är med vastokig! Det är så snyggt att gruppera vaser. Jag tror jag ska åka till en loppos snart, där man kan fynda lite vaser. :) Synd att man inte har mer plats att ställa på bara. Men man får väl h aen skåp & byta ut lite i bland. :) Du har ju ordnat bra för dina vaser och för brickorna.


  /Malin Inspiratin & design

  SvaraRadera