onsdag 17 december 2008

Nu är det inte långt kvar

Nu när man börjar se slutet på sambons utbildning, (han är klar i juni nästa år) så börjar man även lite smått drömma sig bort i hustankar... Ja tanken är ju att vi ska köpa hus nästa år, men det gäller ju såklart att man hittar något som passar både smak och plånbok. Tapeten ovan från Mimou är en grej jag drömmer om, skulle vara fin i en hall eller kanske sovrummet. Fullkomligt älskar både färgerna och mönstret.

6 kommentarer:

 1. Vilket spännande år ni har framför er! Och vilken underbar tapet, har aldrig sett den förr...

  SvaraRadera
 2. Den tapeten är riktigt snygg! Riktigt snygga färger/kombinationer. Den skulle jag faktiskt kunna tänka mig i ett sovrum. Trevlig torsdag!

  SvaraRadera
 3. Ja den tapeten kan jag gå i god för. Den är helt underbar. Och blir ännu finare när den kommer upp på en vägg. Då riktigt ser man de silvriga konturerna och hela väggen blir mer levande! :)
  kram kram

  SvaraRadera
 4. Skönt att det snart är slut på "hundåren". Förstår att du längtar.

  Vi köpte ju lilla radhuset för att slippa vinstskatten. Istället för att skatta bort allt så var det ju bättre att köpa ett litet radhus. Vi skulle ju bara tapetsera o fräscha upp. Nu blev det värsta renoveringen.;)

  Men det ger ju bara högre pris vid försäljning.
  Tanken var ju att vi skulle bo så här o kolla in ett "riktigt" hus. Men nu är jag superkräsen o vill inte ha vad som helst. Bra antar jag att man kan kolla i lugn o ro.

  Fin tapet du visar. Skall kolla upp. Vill ha en rolig tapet i en liten del av hallen. Jag vet bara inte vilken för jag är rädd för att att tröttna.

  kram o må väl!

  SvaraRadera
 5. Den e helt underbar den tapeten! vi har köpt den o ska sättas upp efter jul i bebisrummet=) fick inspiration i family living!

  SvaraRadera
 6. Vi har valt denna tapet som fond i vårat allrum. Känns super! Såg den uppsatt på NK i Stockholm, köpte hem en provbit för att övertyga maken och nu är den beställd till vårat nya hus som vi får flytta in i mars-09.

  SvaraRadera