torsdag 18 december 2008

Lite nytt

Kunde inte motstå att beställa de fina kakburkarna, designade av Karin Mannerstål för Boda Nova, när jag ramlade över dem i nätbutiken Dukat bord. De har dessutom fraktfritt, så det var ingen tvekan om att de nu äntligen skulle få bli mina. =) Ett par ljusstakar för den goda sakens skull, fick följa med från den lokala Icabutiken häromdan med.
Hur det går med mitt köpstopp? Tja, ganska bra får jag väl säga. Jämför man shoppingen mot innan så är det en markant skillnad kan jag lova.
Inga impulsköp, och endast köp som jag tror mig vilja behålla länge, länge. Så det går iallafall åt rätt håll.

4 kommentarer:

 1. Det har du shoppat bra tycker jag! Önskar mig med burkarna så här till julen. Men har inte hittat dem hemma här någonstans. Kanske jag med skulle ta och klicka lite :)
  Appropå din fråga, det är fotat i Danmark i ett showroom för mimou. Stället heter House of Dreams. Mycket passande namn kan jag meddela! :)
  kramkram

  SvaraRadera
 2. Ja burkar kommer ju till användning livet ut och förvaringsprylar är ju ett måste!! Och ljusstakarna är ju välgörenhet!
  Så jag tycker nog att du klarar köpstoppet galant!

  SvaraRadera
 3. Grattis du vann stjärnan från Cosas. Maila mig bara din postadress så löser vi utskicket!

  SvaraRadera
 4. vilka fiina grejer du shoppat, de där icaljusstakarna stod jag ocsa och fingrade pa häromdan, angrar att jag inte köpte dom!!
  Inne för att även önska en god jul och ett fantastiskt 2009!!!

  SvaraRadera